Znanja
StoryEditor

Seminar: Menadžerske vještine

29. Travanj 2016.
Piše:
lider.media

Mapa znanja organizira dvodnevni seminar na temu Menadžerske vještine koji će se održati u Zagrebu 12. i 13. 5. 2016. Predavači su Ivona Zgrabljić, Matej Sakoman, Slavko Sakoman, Petra Grabušić, Tomislav Bekec, Ljiljana Drenški Cvrtila.

Na seminaru će se napraviti testiranje: Koji si tip ličnosti? A nakon toga obradit će se teme: Psihodinamika grupe - stilovi ponašanja u timskoj dinamici, Rukovođenje i tipovi ličnosti, Psihologija i neuroznanost  u službi vođenja ljudi, Motivacija i delegiranje, Feedback – konstruktivna povratna informacija, Mentorstvo i coaching.

Seminar je namijenjen visokom i srednjem menadžmentu te vlasnicima malih i srednjih tvrtki.

Svrha seminara je menadžerima i poduzetnicima ukazati na važnost poznavanja posebnosti vlastite psihologije i mentalnih kapaciteta, ali i psihologije i kapaciteta „druge strane“. Ta dinamika odnosa i interakcija je mnogo kvalitetnija i poslovno učinkovitija, ako imamo vještinu „brzog čitanja“ i prilagođavanja psihologiji (ponašanju) osoba koje su nam bitne u poslovnim relacijama. Osnovna svrha modula "Psihodinamika grupe - stilovi ponašanja u timskoj dinamici" je potaknuti djelatnike da promisle o svom tipu osobnosti, na koji način funkcioniraju, kako komuniciraju te na koji način doprinose i odmažu kolektivu u kojem rade. Povratna informacija predstavlja jedan od najsnažnijih, ali ujedno i najzapostavljenijih alata managera u postizanju rezultata. Ovo predavanje će otkriti što se krije iza nekorištenja povratne informacije i kako različite razine razvoja leadershipa utječu na percepciju povratne informacije, njenu vrstu i motivaciju za korištenjem iste. Upoznat ćete na što sve možemo dati povratnu informaciju te dobiti savjete kako dati učinkovitu kako pozitivnu, tako i korektivnu povratnu informaciju svojim zaposlenicima, ali i svojim šefovima! Mentorstvo i coaching su organizacijski alati za razvoj ljudi. Oba alata se mogu, a često se i koriste, neformalno i spontano, ali mogu biti i formalno strukturirani programi kojima organizacija nastoji usavršavati i razvijati svoje ljude.

Više informacija o seminaru na web stranici Mape znanja.

19. travanj 2024 15:51