Znanja
StoryEditor

Tromjesečna edukacija iz područja MSFI i HSFI za kontrolere i menadžere

12. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Top seminar: Controlling with KPIs – više od 70 sudionika na kontroling seminaru Controller Akademie iz Münchena, partner organizatora konzultantske tvrtke Kontroling Kognosko d.o.o. ponovo je gostovala u Zagrebu se seminarom Controlling with KPIs.

Jedan od njenih najpoznatijih trenera Dietmar Pascher, okupljenima je prikazao dobro poznatu temu na nov i svjež način, gledajući na rezultate poslovanja poduzeća holistički kako to kontroling i podrazumijeva. Seminar je obilovao praktičnim primjerima i grupnim radovima, što je posebno pomoglo usvajanju najvažnijih trenerovih poruka.

Organizator – ponovno je na jednom mjestu okupilo vlasnike poduzeća, menadžere svih razina, kontrolere, financijaše, IT stručnjake i sve ostale zainteresirane za izradu i korištenje ključnih pokazatelja poslovanja. Sudeći prema odazivu na ovaj seminar, kao i na sve prošle u suradnji sa Controller Akademie, kontroling je izuzetno zanimljiva tema hrvatskoj poslovnoj sceni, kao i gostima iz regije. 

Stoga tvrtka Kontroling Kognosko d.o.o. već najavljuje novi veliki događaj: u travnju započinje tromjesečna edukacija iz područja MSFI i HSFI za kontrolere i menadžere. To je prvi puta da se u Hrvatskoj računovodstveni standardi približavaju menadžerskoj sceni, a sve sa ciljem kontinuiranog poboljšanja stanja i stalnog unapređenja hrvatskog gospodarstva.

24. travanj 2024 21:05