Aktualno
StoryEditor

Bellabeat i U By Urška Hvalica obilježavaju mjesec borbe protiv raka dojke

01. Listopad 2018.

Bellabeat, hrvatsko – slovenski tehnološki start up priključio se obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke u listopadu.

>>>Bellabeat Leaf u HGSpotu

S ciljem podizanja svijesti o učestalosti i posljedicama bolesti od koje godišnje u Hrvatskoj oboli 2500 žena, Bellabeat je pokrenuo suradnju sa slovenskom dizajnericom nakita Urškom Hvalicom, čiji će privjesak iz kolekcije Insects dobiti prvih sto koji kupe pametni nakit Bellabeat.

Iako je genetska nasljednost jedan od najvažnijih čimbenika u razvoju raka dojke, veliku ulogu imaju i vanjski faktori poput alkohola, pušenja, nezdrave prehrane, manjka fizičke aktivnosti i stresa. Bellabeat koristi jedinstveni algoritam za određivanje otpornosti na stres praćenjem kvalitete i dužine sna, reproduktivnog zdravlja i aktivnosti radi poboljšanje općeg blagostanja.

>>>Bellabeat je prvi potencijalni hrvatski jednorog

- Naš pametan nakit je izdržljiv i precizan uređaj za praćenje zdravstvenog stanja i prekrasan ženski nakit za meditaciju, koji pomaže ženama naučiti tehnike disanja i ublažiti stres, komentirala je Urška Sršen, suosnivačica i kreativna direktorica tvrtke Bellabeat.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

20. travanj 2024 17:12