Aktualno
StoryEditor

FOTO: Heraldi for Men - Beskompromisna udobnost za urbanog muškarca

14. Veljača 2018.

Heraldi for Men predstavlja kolekcije za proljeće/ ljeto’18. nekih od vodećih svjetskih muških fashion brendova kao Joop!, Strellson, Canali, Woolrich, Herno, Paul Smith i Harrys of London, nadahnute ležernim stilom odijevanja, željom za udobnošću i beskompromisnom visokom kvalitetom materijala.

U potrazi za savršenom prijelazom iz  jednog godišnjeg doba u drugo, Woolrich savršeno spaja dizajn, konvertibilnost i funkcionalnost komada, u višenamjenskim slojevima koje karakteriziraju nepropusnost i prozračnost i lako prelaze iz jedne uporabe u drugu, baš kao i sami prijelaz godišnjih doba.

[caption id="attachment_322316" align="aligncenter" width="750"]Heraldi Woolrich[/caption]

[caption id="attachment_322313" align="aligncenter" width="731"] Woolrich[/caption]

[caption id="attachment_322312" align="aligncenter" width="750"] Woolrich[/caption]

Poznati britanski brand obuće i modnih dodataka za muškarce, Harrys of London uspješno je spojio sportsko i urbano te predstavio modele za sve prigode, uključujući i reinterpretaciju DOWNING, BASEL i EDWARD modela koji su predstavljeni sa svijetlim izborom boja.

[caption id="attachment_322305" align="aligncenter" width="750"]Heraldi Harrys of London[/caption]

Novitet ove sezone je inovacija u kolekciji uz ekskluzivan  3D uložak za stopalo, razvijen u partnerstvu s Technogel-om, tj.  unutrašnjost obuće prilagođava se jedinstvenom obliku stopala nositelja i omogućava vrhunsku udobnost.

[caption id="attachment_322303" align="aligncenter" width="750"]Heraldi Harrys of London[/caption]

[caption id="attachment_322304" align="aligncenter" width="750"] Harrys of London[/caption]

[caption id="attachment_322306" align="aligncenter" width="750"] Harrys of London[/caption]

Renomirani talijanski brend Canali, poznat po svojim vrhunskim materijalima te besprijekornom umijeću krojenja u novoj sezoni oduševljava vrhunskom dizajnerskom izvedbom te uporabom inovativnih prozračnih materijala koji su otporni na vodu i mrlje. Kolekciju karakteriziraju krojevi jednostavnih čistih linija koje savršeno pristaju svakoj figuri.

[caption id="attachment_322324" align="aligncenter" width="750"] Canali[/caption]

Ovog proljeća popularni švicarski brand Strellson vodi nas na putovanje inspiriran stranim zemljama i kulturama miješajući egzotičan dizajn s tipičnim stilom sofisticirane sportske elegancije dok su živopisne grafike i ručno rađeni outfiti  odraz novog filozofije  "nesavršenog savršenog".

[caption id="attachment_322326" align="aligncenter" width="750"] Strellson[/caption]

[caption id="attachment_322311" align="aligncenter" width="750"] Strellson[/caption]

Joop! teži udobnosti uz elastične materijale u kombinaciji s najfinijom vunom kojima postiže vrhunski osjećaj nošenja, dok tradicionalni dizajn u suvremenom interpretaciji, briše granice između casual i klasike i  oživljavaju jeddan potpuno novi trend.

[caption id="attachment_322325" align="aligncenter" width="750"] Joop![/caption]

Obožavani engleski dizajner Paul Smith, inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ranim sedamdesetim godinama uz cvjetne i morske motive koji zrače pozitivnom energijom i ručno su oslikani na koži, torbicama te su izvezeni na satenska odijela, dok su romantične scene plaže oslikane na muškim bomber jaknama te ženskim sakoima.

[caption id="attachment_322310" align="aligncenter" width="750"] Paul Smith[/caption]

Talijanski brend Herno ovog proljeća stavlja naglasak na dva ekskluzivna modela. Jakna izrađena od najlona s mélange efektom te model izrađen od prirodnog platna zasigurno će biti hit ove sezone.

[caption id="attachment_322307" align="aligncenter" width="750"] Herno[/caption]

Kolekciju krase minimalistički krojevi prozračnih laganih tekstura izrađenih od vrhunski materijala koji održavaju toplinu tijela konstatnom u dominantne tri proljetne boje, žutu, zelenu te nebesko plavu nijansu.

[caption id="attachment_322309" align="aligncenter" width="750"] Herno[/caption]

Kolekcija se također izdvaja s klasičnim modelima jakni i kabanica ukrašenih mikro uzorkom koje će svaki muškarac rado nositi u proljetnim kišnim danima.

Nove kolekcije potražite u Heraldi for Men store-u  na adresi Frankopanska 6 i Arena centar, Zagreb.

24. travanj 2024 16:04