Aktualno
StoryEditor

HPB ukinuo pečat za poslovne klijente

30. Lipanj 2017.

Hrvatska poštanska banka od 1. srpnja 2017. godine svojim poslovnim klijentima omogućava poslovanje bez upotrebe pečata. HPB novom poslovnom praksom želi olakšati poslovanje svojih klijenata, smanjiti administraciju i pridonijeti snižavanju njihovih troškova.

HPB ukida obvezu upotrebe pečata za sve poslovne klijente kako bi im olakšala poslovanje i pridonijela stvaranju modernog poduzetničkog okruženja u Hrvatskoj

Uvođenjem jednostavnijeg poslovanja s klijentima, uključujući ukidanje upotrebe pečata, HPB podržava Vladine reforme za stvaranje modernog poslovnog okruženja uz uštede u javnom i privatnom sektoru. HPB je također bila prva banka koja je klijentima omogućila pristup sustavu e-Građani s jednostavnim i brzim uslugama javne uprave.

>>>HPB od 1. srpnja snižava kamatne stope na sve kredite građana

Postupno ukidanje upotrebe pečata iz hrvatske poslovne prakse važno je i za pokretanje novih poslova i osnivanje poduzeća te HPB i na ovaj način želi potaknuti nove poduzetnike i njihov biznis u startu učiniti lakšim i jednostavnijim, navodi priopćenje HPB-a.

26. travanj 2024 20:02