Aktualno
StoryEditor

Hrvatska pošta raspisuje natječaj za stipendije

06. Kolovoz 2017.

Nakon dugogodišnje suradnje Hrvatske pošte i Fakulteta prometnih znanosti u sklopu inicijative ‘Iz teorije u praksu – upoznaj Hrvatsku poštu iz prve ruke, uključi se i osvoji stipendiju‘ HP će u rujnu raspisati natječaj za deset stipendija vrijednosti 10.000 kuna za studente preddiplomskih smjerova Poštanski promet ili Logistika.

Stipendije će se isplaćivati u deset obroka, a najzanimljivije je što će stipendirani studenti trebati odraditi 160 sati prakse u HP-u. Stipendiju će moći dobiti tijekom nekoliko godina studija.

U rujnu će biti otvoren natječaj za deset stipendija Hrvatske pošte vrijednih po 10.000 kuna za studente preddiplomskih smjerova Poštanski promet ili Logistika Fakulteta prometnih znanosti. Stipendije će se isplaćivati u deset obroka, a stipendirani studenti trebat će odraditi 160 sati prakse u HP-u

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti treće godine preddiplomskog studija sa smjera Poštanski promet ili Logistika, s prosjekom ocjena prve i druge akademske godine zajedno većim od 3,5. Studenti s nižim prosjekom ocjena trebat će priložiti i preporuku profesora.

Pojedinačan iznos stipendije iznosi 10.000 kn za jednu akademsku godinu, što će tijekom akademske godine studentima biti isplaćivano u deset mjesečnih obroka. Studenti kojima budu odobrene stipendije moći će ih zadržati do kraja redovitog studiranja, a najviše do druge godine diplomskog studija, pod sljedećim uvjetima: da redovito upišu sljedeću akademsku godinu, te da odrade 160 sati prakse u Hrvatskoj pošti tijekom svake akademske godine. Natječaj za dodjelu stipendija bit će objavljen u rujnu 2017. na službenim stranicama Hrvatske pošte i Fakulteta prometnih znanosti.

14. travanj 2024 09:28