Aktualno
StoryEditor

Human razveselio zaposlenike Moontop benefitima

23. Svibanj 2022.

Jedna od najnagrađivanijih digitalno-razvojnih agencija u Hrvatskoj - agencija Human koja gotovo 20 godina uspješno postavlja standarde u interakciji digitalnog sadržaja, kreative i tehnologije s korisnicima, potpisala je suradnju s hrvatskom inovativnom tehnološkom tvrtkom Moontop.

Zahvaljujući suradnji s Moontopom, Human je svojim zaposlenicima omogućio digitalan benefit program, bez obzira rade li iz ureda u sjedištu u Zagrebu, Osijeku ili od kuće u nekoliko gradova diljem Hrvatske.

Moontop u Hrvatskoj razvija te globalno prodaje i pruža digitalne benefite za zaposlenike. S Moontopom zaposlenici mogu birati što žele iz široke lepeze proizvoda i usluga:

  • SPORT: teretane, osobni treneri, plivanje, tenis, skijanje, jahanje, ples, itd.
  • FOODIE: prehrana na poslu, home officeu i restoranu,
  • BEAUTY: frizerske, make up i wellness usluge,
  • KIDS GIFT: dječji pokloni (STEM, plastične igračke, plišanci, edukacije, itd.),
  • HOUSING: najam kuće ili stana,
  • EDU: edukacije i knjige,
  • DRY CLEANING: usluge kemijske čistionice
  • I mnogo drugih benefita.

Human se kroz godine profilirao u jednu od vodećih domaćih agencija za izradu webova, web aplikacija, mobilnih aplikacija, CMS-ova, API-ja te digitalnih strategija u kojima je posebna pažnja stavljena na korisničko iskustvo. Agencija stvara digitalne proizvode koji interakciju između ljudi i računala čine zabavnom i smislenom, čime stvaraju vrijednost svojim klijentima. To uključuje sve od strategije digitalnog nastupa, dizajna korisničkog iskustva, kreiranja sadržaja te do implementacije i programiranja.

Suradnjom s Moontopom, Human uspješnije zadržava i privlači top talente, učinkovito radi na employer brandingu i pozicioniranju na tržištu, ostvaruje uštedu kroz neoporeziva primanja u naravi te ima na raspolaganju mjerljiv i ravnopravan employee reward program.

Uspjeh Humana čini 40-ak tehnoloških stručnjaka i kreativaca koji na globalnim natjecanjima uspješno konkuriraju velikim igračima poput HBO-a, NASA-u, Spotifya, SNL-a i Googlea, dok na domaćem tržištu rade za respektabilne klijente poput  A1, RTL-a, Spana, Končara, Dinersa,  Inceptuma...

Suradnja s Moontopom i uvođenje novih benefita logičan je korak u razvoju benefit programa, nagrada za rezultate i motivacija zaposlenicima za još jači iskorak na inozemna tržišta i uspostavu suradnje sa zvučnim globalnim tvrtkama.

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app, a novosti pratite na Moontop LinkedIn profilu.

Sadržaj nastao u suradnji s Top benefits d.o.o. – Moontop

26. travanj 2024 19:29