Aktualno
StoryEditor

Iskoristite priliku i osigurajte stipendiju za neki od najprestižnijih MBA programa svijeta

20. Travanj 2017.

Ako ste spremni dodatno uložiti u svoje obrazovanje i poslovno napredovati, tada je pravo vrijeme da se odlučite za MBA obrazovanje na poslovnoj školi. WU Executive Academy poslovna je škola koja pruža pristup mreži MBA studenata, diplomanata, fakultetskog osoblja i poslovnih lidera sa snažnim vezama s lokalnim tvrtkama i industrijama te zauzima visoko mjesto na prestižnim MBA rang listama.

>>>WU Executive Academy: Prilagođeni obrazovni programi za uspješno unaprjeđenje poslovanja

Današnji poslovni svijet prolazi brze i sveobuhvatne promjene te ga čini iznimno velik broj stručnih i obrazovanih ljudi s kojima je potrebno biti ukorak, ako ne i biti boljiod njih, kako biste uspješno razvili svoju karijeru ili svoje poslovanje doveli na višu razinu.

Mogućnosti nakon MBA obrazovanja

Ulog u dodatnu edukaciju može biti baš ono što vam je potrebno, a budući da je dostupan velik broj obrazovnih programa odabir onog pravog može biti prilično izazovan. Ako ste spremni za jednu od najvećih investicija, u smislu vremena i novca, koju ćete ikada napraviti, a koja će vam pružiti znanje i razviti vaše liderske i poslovne sposobnosti, tada je MBA program upravo ono što tražite.

Iako pohađanje MBA programa može biti skupo ono je vrijedna životna investicija.

Upoznavanje istomišljenika iz cijelog svijeta tijekom studija, povećanje plaće nakon školovanja, mogućnosti poslovnog unaprjeđenjaili čak pokretanje vlastitog poslovanja neke su od mogućnosti koje se otvaraju nakon MBA obrazovanja.

Iskustvo i reputacija u području izvršnog obrazovanja

WU Executive Academy poslovna škola u Beču pruža polaznicima pristup mreži MBA studenata, diplomanata, fakultetskog osoblja i poslovnih lidera koji imaju snažne veze s lokalnim tvrtkama i industrijama,posjeduje međunarodne akreditacije (AACSB, AMBA ili EQUIS) te zauzima visoko mjesto na prestižnim rang listama. Ova škola koja se nalazi u sklopu Vienna University of Economics and Business (WU) donosi više od 100 godina iskustva i izvrsnu reputaciju u području izvršnog obrazovanja. Kao jedno od vodećih svjetskih poslovnih sveučilišta, portfelj poslovne škole WU Executive Academy nudi obrazovne programe namijenjene osobama na izvršnim položajima, uključujući Global Executive MBA program koji pruža jedinstvenu globalnu viziju i stručne uvideu praksu upravljanja i vođenjana razvijenim tržištima, kao i tržištima u nastajanju na četiri kontinenta.

Polaznike priprema za složenu stvarnost današnjeg međunarodnog tržišta, gdje multinacionalni timovi često rade s različitim zakonima, običajima i tržištima. Ovim jedinstvenim međunarodno orijentiranim programom, studenti razvijaju globalnu viziju i dobivaju stručni uvid u razvijena i nova tržišta kroz studijska putovanja na četiri kontinenta. Tijekom putovanja u Kinu, Indiju, Čile, Brazil i SAD, studenti idu na predavanja i posjećuju lokalne tvrtke kako bi iz prve ruke stekli znanje o različitim tržišnim okruženjima te kako bi učili od osoba na izvršnim položajima.

Professional MBA - Lider svjetske klase

Tu je i Professional MBA koji pruža sve potrebne alate kako bi polaznici iskoristili svoj potencijal i postali lider svjetske klase s velikom stručnošću i praktičnim vještinama u upravljanju, vodstvu, strategiji te fokusirano upravljačko obrazovanje u određenoj industriji ili poslovnoj funkciji. Osmišljen je kako bi udovoljio današnjem vrlo zahtjevnim industrijskim izazovima ili poslovnim funkcijama te polaznicima MBA programa omogućuje iskorištavanje novih mogućnosti, brzu prilagodbu novim poslovnim okruženjima i prevladavanje globalnih izazova. Modularna struktura MBA studija menadžerima i osobama s visokim potencijalom dopušta pohađanje MBA programa svjetske klase dok napreduju u karijerama. Business Core moduli obuhvaćaju ključnu ekonomsku i poslovnu stručnost upravljanja uključujući i najnovije alate i tehnike upravljanja i vođenja. Specijalizacijski moduli studentima pružaju sveobuhvatno znanje, stručnost i kompetenciju na području odabrane funkcije ili industrije. Nastava se odvija u Beču, a ovisno o odabranoj specijalizaciji neki moduli odvijaju se izvan Austrije, primjerice u Sjedinjenim Američkim Državama.

Stipendije i Early bird bonusi

Kao jedan od vodećih pružatelja obrazovanja osobama na izvršnim položajima u Europi, WU Executive Academy pruža potporu menadžerima i osobama s visokim potencijalom kako bi zadovoljili svoje ciljeve na području obrazovanja i karijere nudeći djelomične stipendije za svoje obrazovne programe. Stipendije se dodjeljuju ovisno od slučaja do slučaja.

>>>Što WU Executive Academy može ponuditi hrvatskim menadžerima

Pristupno povjerenstvo razmatra slučaj svakog polaznika koji se prijavljuje za stipendiju te, ovisno o osobnim okolnostima svakog prijavljenog kandidata, odlučuje o njenom dodjeljivanju i koliki će postotak smanjenja biti odobren. Povjerenstvo će ocijeniti: nastup u prijemnom intervjuu, potencijalni doprinos u učenju kolega na nastavi, potencijal vodstva, analitičke vještine, ciljeve karijere i motivaciju, različitost i snažni naglasak financijsku situaciju pojedinca. Osim redovite prijavne dokumentacije polaznik je dužan pružiti dokaz o plaći (najnoviji potvrdu o plaći ili pismo od poslodavca). Ako polaznik ima posebne okolnosti u prošloj godini (potpora obrazovanju uzdržavanih osoba, medicinska njega, itd), potrebno je priložiti relevantnu dokumentaciju. Sudionici moraju biti samofinancirani ili djelomično sponzorirani najviše do 50%.

Osim toga, WU Executive Academy omogućuje early bird popuste za prijave predane prije određenog roka. Early bird bonus ne može biti akumuliran s ostalim popustima ili stipendijama.

28. travanj 2024 18:37