Aktualno
StoryEditor

Prvo partnerstvo između konzultantske tvrtke i agencije za razvoj umjetne inteligencije

26. Travanj 2023.
Best Advisory i Velebit Ai

Hrvatska konzultantska tvrtka Best Advisory s ekspertizom na području digitalne transformacije poslovanja, strateškog savjetovanja i održivosti, danas je najavila svoje partnerstvo s Velebit AI, vodećom tvrtkom za razvoj umjetne inteligencije u Hrvatskoj. Partnerstvo ima za cilj klijentima pružiti jedinstveno mjesto tj. cjelovito rješenje za uključivanje umjetne inteligencije u njihove poslovne planove i strategije.

Partnerstvo će omogućiti Best Advisory-u i Velebit AI-u tvrtkama ponuditi jednu točku kontakta za primjenu umjetne inteligencije u poslovanju. Rješenja mogu uključivati ​​različite usluge, od identificiranja područja gdje automatizacija može dodati vrijednost do projektiranja, izgradnje i implementacije rješenja umjetne inteligencije, prilagođenih specifičnim potrebama svake tvrtke.

- Jako smo uzbuđeni zbog partnerstva s Velebit.ai. Kombinirajući naše iskustvo u digitalnoj transformaciji, strateškog savjetovanja i održivosti s mogućnostima primjene umjetne inteligencije tvrtke Velebit AI, možemo pomoći tvrtkama prepoznati i iskoristiti prilike koje umjetna inteligencija donosi - rekao je Vedran Antoljak, CEO u Best Advisory-u.

- Radujemo se zbog udruživanja snaga s Best Advisory-em. Vjerujemo da će nam ovo partnerstvo omogućiti da ponudimo jedinstveno rješenje za umjetnu inteligenciju tvrtkama u regiji. Naša stručnost u području znanosti o podacima, strojnom učenju i umjetnoj inteligenciji, u kombinaciji s iskustvom Best Advisory-a u implementaciji digitalnih poslovnih rješenja, omogućit će nam da pružimo kvalitetna rješenja koja će tvrtkama pomoći da postanu konkurentnije i učinkovitije -  rekao je Davor Aničić, CEO u Velebit.ai-u.

Partnerstvo Best Advisory-a i Velebit AI-a već je privuklo pozornost nekoliko tvrtki iz različitih industrija koje su zainteresirane za uključivanje umjetne inteligencije u svoje poslovne procese.

20. travanj 2024 00:52