Aktualno
StoryEditor

Prodajni Mindset odabrao Moontop

09. Svibanj 2022.
Saša Tenodi, Branimir Gospić i Vedran Sorićfoto Ratko Mavar

Vedran Sorić prodajni je konzultant s višegodišnjim iskustvom u prodajnom sektoru i vlasnik je konzultantske tvrtke Sorbel Group.

Sorić u svakoj prilici savjetuje da su, uz prodajni mindset i vještine, prodajni digitalno-tehnološki alati postali neizostavan dio prodajnog procesa i svih njegovih aspekata, od stvaranja prve prodajne prilike (leada) do zaključenja prodaje, od up-sellinga do cross-sellinga.

Saša Tenodi profesor je i socijalni pedagog, jedini NLP (eng. Neuro-linguistic programming - neurolingvističko programiranje) trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera, te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.

Stoga ne čudi da je Sorbel Group potpisala Ugovor o poslovnoj suradnji s Moontopom, hrvatskom inovativnom tehnološkom tvrtkom u području ljudskih resursa, i tako na vrlo mudar, tehnološki napredan i digitalan način pristupila razvoju benefit programa.

Iako je kompanija mala i nema HR odjel, implementacijom Moontop benefita Sorbel Group dobiva vrlo moćan i opsežan benefit programa, s različitim benefitima od prehrane, sportskih i beauty usluga, bilo gdje u Hrvatskoj i bez obzira da li zaposlenik radi u uredu ili od kuće.

Moontop u Hrvatskoj razvija te globalno prodaje i pruža digitalne benefite za zaposlenike. S Moontopom zaposlenici mogu birati što žele iz široke lepeze proizvoda i usluga:

  • SPORT: teretane, osobni treneri, plivanje, tenis, skijanje, jahanje, ples, itd.
  • FOODIE: prehrana na poslu, home officeu i restoranu,
  • BEAUTY: frizerske, make up i wellness usluge,
  • KIDS GIFT: dječji pokloni (STEM, plastične igračke, plišanci, edukacije, itd.),
  • HOUSING: najam kuće ili stana,
  • EDU: edukacije i knjige,
  • DRY CLEANING: usluge kemijske čistionice
  • I mnogo drugih benefita.

Poslodavci mogu uključiti svoje zaposlenike prilikom uspostave, ali i kontinuirano tijekom suradnje, da predlažu prodajna mjesta na platformi prema svojim željama. Time kompanija uključuje svoje zaposlenike u odlučivanje, ispunjava želje i na taj način zasigurno povećava zadovoljstvo svojih zaposlenika.

Sorbel Group fleksibilno, bez ugovornih obveza, samostalno i digitalno jednim klikom definira broj zaposlenika, vrstu benefita te iznos benefita po zaposleniku. Također, kompanija lakše optimizira porezna davanja na plaće kroz korištenje neoporezivih primanja u naravi putem Moontopa.

Na primjer, putem Moontop aplikacije Sorbel Group je svakom zaposleniku neoporezivo omogućila, pored sportskih i beauty usluga, 12.000 kuna godišnje u obliku naručivanja hrane u ured, kućnog ureda, preuzimanja ili konzumacije hrane u restoranu bilo gdje u Hrvatskoj.

Zato se dečki mogu bezbrižno fokusirati na svoj posao i www.prodajnimindset.com konferenciju koju upravo pripremaju, a koja će se održati 13. svibnja u Riverside Golf Zagreb kompleksu.

Uz emisiju, firmu, knjigu i pub evente pod kapom branda PRODAJNI MINDSET, konačno je na red došla i prava, nabrijana i moderna PRODAJNA KONFERENCIJA s naglaskom na edukaciju (VRHUNSKI predavači), networking i zabavu (PARTY za pamćenje). Voditelji, poduzetnici i predavači, ali prvenstveno i prodavači Vedran Sorić i Saša Tenodi ljudi su koji žele unaprijediti tuđe, a i svoje prodajne vještine.

Saša Cvetojević moderira panel raspravu, Scott Gould priča na masterclassu, a na vama je da posjetite konferenciju i zaključite tko je draži voditelj, Vedran ili Saša?

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app, a novosti pratite na Moontop LinkedIn profilu.

18. travanj 2024 02:01