Aktualno
StoryEditor

Thompson će ipak zaraditi prijavu, karlovačka policija podiže optužni prijedlog

09. Kolovoz 2017.

Policijska uprava karlovačka podnijet će optužni prijedlog protiv Marka Perkovića Thompsona i to nakon što završi kriminalističko istraživanje, prenosi Radio Mrežnica. Nije isključeno da će biti još prijava jer se istražuju i mogući, ostali, prekršaji.

Informaciju je, ne navodeći identitet osobe protiv koje ide prijava, potvrdila glasnogovornica PU karlovačke, Senka Staroveški.

- Mogu vam potvrditi da će policija po završetku kriminalističkog istraživanja podnijeti optužni prijedlog protiv 50-godišnjaka zbog počinjenog prekšaja iz članka 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Ujedno, policija i nadalje provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja ostalih prekršaja koji su počinjeni tijekom održavanja javnog okupljanja, a koje je bilo održano 5. kolovoza u Slunju, rekla je za Radio Mrežnicu.

https://www.youtube.com/watch?v=d60FUyM652I

Prijava ovog tima bilo je i ranije, jer na većini koncerata ovog pjevača pozdravlja se sa Za dom spremni, a često se u publici nađu i oni koji na odjeći nose ustaško znakovlje. Na koncertu u Slunju, povodom Dana pobjede, nije bilo većih incidenata, ali PU karlovačka poručuje kako će postupiti sukladno zakonu.

04. svibanj 2024 23:21