Aktualno
StoryEditor

Traže se Vilenjaci za pomoć Djedu Božićnjaku

30. Studeni 2017.

Na portalu MojPosao.net osvanuo je, u duhu božićnih priprema, zanimljiv oglas za posao. Tvrtka Tau on-line d.o.o u potrazi je za Vilenjacima koji će se pridružiti 12. prosinca u Strojarskoj 20 u Zagrebu, od 10 do 14 sati, i pomoći pakirati poklone za Djeda Božićnjaka i ukrašavati božićno drvce.

"Upravo mi se javio Djed Božićnjak! Zabrinut je! Pripremio je poklone u svim zemljama, ali u Hrvatskoj ima problem. Ne može pronaći vilenjake koji će mu pomoći zapakirati božićne poklone. Raspitivao se već i rekli su mu: ‘Žao nam je Djedice, svi Vilenjaci otišli su u Njemačku, Irsku i Austriju. Nemamo nikoga!‘ Zar mu stvarno ne možemo pomoći?", piše u oglasu.

Ako volite duh blagdana, veseli vas pakiranje poklona i kreativni ste onda imate sve kvalifikacije za posao Vilenjaka. Tri Vilenjaka koji pošalju najbolje ideje za božićnu čestitku dobivaju posao. Uz honorar (50 kn/sat) za dobro odrađen posao, čekaju vas i zakuska te kratka radionica ‘Revizija životopisa i priprema za intervju‘ stoga, obavezno u prijavi na oglas priložite svoj životopis, a rok prijave je do 6. prosinca.

25. travanj 2024 18:49