Poslovna scena
StoryEditor

Damir Krstičević ulazi u NO PP Orahovica

12. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

PP Orahovica najavila je za 23. srpnja redovitu glavnu skupštinu dioničara na kojoj će se odlučivati o upotrebi dobiti, izmjenama statuta društva, izboru članova Nadzornog odbora te će dioničarima biti predstavljenja informacija o osnivanju PPO Lješnjak d.o.o.

Ukupni prihodi PP Orahovice u prošloj su godini iznosili 152,2 milijuna kuna, dok su rashodi bili 144,7 milijuna kuna. Glavnoj se skupštini predlaže da donese odluku da se ostvarena dobit (8,51 milijun kuna) iskoristi za pokriće gubitaka iz prijašnjih godina. Također, predlaže se da se iz Nadzornog odbora opozove Ivan Malić, a imenuje Damir Krstičević, zamjenik predsjednika NO-a M SAN grupe i umirovljeni general. Podsjetimo, M San je još 2010. dokapitalizirao Orahovicu sa 75 milijuna kuna.

Uz to dioničare se obavještava da je Uprava, uz suglasnost Nadzornog odbora u listopadu prošle godine osnovala društvo PPO Lješnjak, na čelu kojeg je Darko Dukarić. Ukupni prihodi, prema Poslovnoj Hrvatskoj su u prošloj godini bili 42,8 tisuća kuna, a temeljni kapital iznosi 6 milijuna kuna.

29. travanj 2024 00:33