Poslovna scena
StoryEditor

Mario Fraculj novi predsjednik Uprave agencije McCann

03. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Ivica Vidović nakon 24 godine napušta kormilo marketinške agencije McCann Zagreb, priopćili su danas iz ove agencije. U 24 godine postojanja, pod vodstvom Ivice Vidovića, agencija McCann Zagreb osvojila je brojne nagrade i priznanja na relevantnim domaćim i stranim festivalima kreativnog oglašavanja, te je radeći za više od 300 klijenata iz raznih industrija ostvarila preko 400 milijuna EUR-a prihoda.

- Sretan sam i ponosan što sam imao priliku sudjelovati u stvaranju jedne od prvih međunarodnih agencija u Hrvatskoj i među prvima u čitavoj srednjoistočnoj Evropi. Agencija je ubrzo postala, a evo i ostala, jednom od najvećih i najuspješnijih, no ono što ostaje najvrjednije u tome je velik broj mladih, kreativnih i stručno osposobljenih ljudi koji su prošli McCannovu školu i kulturu doprinoseći svojim privrženim radom, ne samo agenciji, nego i poslovnoj učinkovitosti naših brojnih klijenata - izjavio je Ivica Vidović koji je na čelu agencije bio od samog osnutka.

S 1. veljače 2014. godine Ivica Vidović odlazi u mirovinu, a na mjestu predsjednika Uprave zamijenit će ga Mario Fraculj, dosadašnji direktor i menadžer s dugogodišnjim iskustvom u marketinškoj industriji.

- Imao sam iznimnu čast blisko surađivati s čovjekom koji je snažno obilježio čitavu epohu hrvatskog oglašavanja i odlučno se prihvaćam izazova da nastavim uspješnu priču koju je on gradio kroz gotovo četvrt stoljeća - kazao je Mario Fraculj koji je većinu dosadašnje karijere proveo na poziciji direktora marketinga Kraša, najveće regionalne konditorske kompanije.

04. svibanj 2024 22:17