Poslovna scena
StoryEditor

Sve članice međunarodne mreže RSM mijenjaju ime

11. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Međunarodna mreža RSM International usvaja jedinstveni globalni brend. RSM International je sedma u svijetu najveća revizorska, porezna i savjetodavna mreža te sve članice mreže mijenjaju ime isključivo u RSM. Usvajanje jedinstvenog brenda osnažuje globalnu poziciju mreže kao savjetnika poduzetničkih, rastu orijentiranih organizacija.

RSM Croatia je deveti pružatelj revizorskih i savjetodavnih usluga u Republici Hrvatskoj te je član međunarodne mreže RSM International već gotovo četiri godine.

Jean Stephens, izvršna direktorica RSM International, poručuje: “Naši klijenti postaju sve više globalni sudionici kako iskorištavaju nove prilike za rast i razvoj. Lideri poduzetničkih, rastućih organizacija žele savjetnike koji odvajaju vrijeme za razumijevanje i brigu o njihovom poslovanju na lokalnoj i globalnoj razini. Oni žele najvišu razinu usluge, odnos koji se temelji na povjerenju, ideje i uvid koji će zaista dati dodanu vrijednost njihovom poslovanju. To je ono što mi pružamo klijentima više od 50 godina i vidimo veliku priliku za razvoj naših klijenata nudeći im globalni rast budući da je RSM jedinstveni globalni brend. “

RSM International angažirala je vodeću istraživačku agenciju za provedbu detaljnog istraživanja među članicama i klijentima na međunarodnoj sceni. Povratna informacija primljena je od 18 zemalja te je istraživanje potvrdilo da je RSM snažan globalni brend prepoznat po strastvenom fokusu za suradnju, razumijevanju onog što je najvažnije klijentima i dijeljenju ideja. Upravo te vrijednosti su obuhvaćene novim sloganom: “The power of being understood”.

Promjene će biti na snazi od 26 listopada 2015, kada će sve članice RSM mreže usvojiti jedinstveno ime, pozicioniranje sloganom “The power of being understood” i novi logo. Svaka od boja novog loga ima svoje značenje, siva predstavlja odnos koji se temelji na čvrstim i pouzdanim temeljima, zelena upravljanje izvrsnim idejama i odgovoran pristup te plava simbolizira neprestano kretanje prema naprijed i ostvarenje zacrtanih ciljeva.

RSM International je šesti najveći pružatelj poreznih usluga, dio mreže je peta najveća tvrtka u SAD-u te treća najveća u Kinu. RSM International je u 2014. godini jedna od deset najvećih rastućih mreža u svijetu s rastom prihod od 18% godišnje te je godinu 2014. završila s 4,4 milijarde dolara prihoda. Udruživanjem pod jedinim zajedničkim brendom mreža će moći bolje globalno promovirati resurse i stručnost te osigurati i unaprijediti usluge klijentima diljem svijeta.

Sve članice RSM međunarodne mreže ostaju nezavisni pravni subjekti unutar mreže, ali će poslovno djelovati kao RSM.

25. travanj 2024 10:21