Poslovna scena
StoryEditor

Tehnomobil securitas i Securitas Hrvatska od danas jedna tvrtka

02. Siječanj 2017.

Tehnobil securitas i zaštitarska tvrtka Securitas Hrvatska danas su se spojili u jednu tvrtku. Na taj je način jedna od najvećih hrvatskih zaštitarskih tvrtki postala i najveći integrator tehničkih sigurnosnih rješenja u Hrvatskoj, priopćili su iz Securitasa Hrvatska.

Riječ je inače o zadnjoj fazi integracije ovih dviju tvrtki pošto je švedska tvrtka Securitas uz već tada etabliranu tvrtku kćerku u Hrvatskoj još 2013. preuzela i tadašnji Tehnomobil. U priopćenju se kaže da su ‘Securitas Hrvatska i Tehnomobil Securitas uspješno završili proces spajanja te od danas posluju kao jedan pravni subjekt najvećeg svjetskog brenda u industriji sigurnosti, korporacije Securitas. Integracijom dviju tvrtki, naziv pravnog subjekta Tehnomobil Securitas mijenja se u Securitas Hrvatska. Ovim događajem, Securitas postaje najveći integrator sigurnosnih rješenja u Hrvatskoj‘.

Securitas Hrvatska broji oko 2.300 zaposlenih u ukupno 13 ureda diljem Hrvatske, a ovo spajanje zaštitarske tvrtke i integratora kompleksnih sustava tehničke zaštite zasad je jedino takvo u Hrvatskoj, stoji na kraju priopćenja.

>>>Zaštitari imali uspješnu godinu – neto dobit porasla na 47,5 milijuna kuna

30. travanj 2024 22:08