Tržište kapitala
StoryEditor

Održan 2. OptimTrader Investment Day

27. Ožujak 2017.
Piše:
Trading Room

Trading Room i OptimTrader nastavljaju sa edukacijama u polju investiranja u financijsku imovinu. Još jedan jednodnevni seminar o investiranju u organizaciji Trading Room-a i OptimTrader-a održan je u subotu u hotelu Antunović. Polaznici seminara imali su priliku dobiti više informacija od predavača sa dugogodišnjim iskustvom na financijskom tržištu i naučiti o važnosti investiranja u dionice, sve popularnije burzovno utržive fondove (Exchange Traded Funds ili ETF-ove), investicijske fondove, plemenite metale, futures tržište, valutno tržište, private equity i IPO-e te kako upravljati kapitalom i rizikom na optimalan i profitabilan način.

Zašto dolazi do podbacivanja prinosa investicijskih fondova te o sve popularnijim ETF-ovima predavanje je održao direktor OptimTrader-a za hrvatsko tržište, g. Ivan Stojanović. Jedna od tema bila je i trenutna situacija na hrvatskom tržištu kapitala te kako se pozicionirati u situaciji iznenadnih psiholoških šokova i profitirati od njih. O trgovanju na futures tržištu te optimalnom upravljanju rizikom i kapitalom, predavanje je održao g. Roman Gomboc, direktor OptimTrader-a za slovensko tržište.

Trading Room radionice o investiranjuO plemenitim metalima i njihovoj ulozi u današnjem globalnom svijetu te sve većom kontrolom gotovine, predavanje je održao g. Aljoša Iskra, utemeljitelj i CEO kompanije Tim Valores d.o.o. koja se već preko 20 godina bavi investiranjem u plemenite metale i njihovu distribuciju.

O najdinamičnijem i najlikvidnijem globalnom tržištu koje je danas svima dostupno te o izazovima trgovanja na valutnom tržištu, predavanje je održao g. Zdenko Grđan, osnivač i direktor kompanije Trading Room, koja je bavi edukacijom i izradom analiza o financijskom tržištu koje možete čitati u Liderovoj redovnoj tjednoj rubrici Trading Room.

Seminar je završen sa predavanjem g. Michaela Kott, koji je osnivač i CEO investicijske kompanije CM-Equity AG sa sjedištem u Munchenu, o prilikama koje pružaju inicijalne ponude dionica na globalnom tržištu kao i o alternativnim investicijama i upravljanju portfeljom.

Kako nam je bilo na seminaru pogledajte slike na facebook stranici – OptimTrader Hrvatska

Vidimo se uskoro na novim seminarima i radionicama o investiranju a dotad pazite u što investirate svoja teško zarađena sredstva...

Pratite nas na www.trading-room.eu i Facebook stranici

24. travanj 2024 15:37