Financije
StoryEditor

Najbolji MBA program u CEE regiji

08. Rujan 2023.
LJUBLJANA MBA program pripada među 1% najboljih poslovnih škola u svijetufoto Ljubljana Mba/Žiga Intihar
Trostruko akreditirana škola i MBA na elitnoj Financial Times ljestvici

Master of Business Administration (MBA) prestižan je poslijediplomski stupanj obrazovanja koji cijene vrhunski međunarodni poslodavci, idealan za profesionalce koji se žele popeti po korporacijskoj ljestvici, promijeniti karijeru ili pokrenuti vlastiti posao.

LJUBLJANA MBA program osmišljen je kako bi vam pružio praktično stjecanje znanja zahvaljujući visokointeraktivnoj suradnji instruktora i sudionika te mreži kolega. Tržišna potražnja za MBA studijima je velika, a većina ekonomista s LJUBLJANA MBA-a​ kaže da ima veliku korist od svojih diploma. Više od 60 posto njih nakon završetka programa napreduje na višu poziciju. Osim toga, njihova je plaća nakon završetka programa porasla za više od 30 posto.

Zašto odabrati LJUBLJANA MBA?

Trostruko akreditirana poslovna škola

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Ljubljani jedina je poslovna škola u regiji s akreditacijom EQUIS-a, AACSB-a i AMBA-e, zbog čega je vaša diploma vrlo cijenjena i priznata u cijelom svijetu.

Fleksibilni format

Program je osmišljen imajući na umu vaš užurbani stil života.

Umrežite se s izvrsnim pojedincima

Opsežne mogućnosti umrežavanja vode do vrijednih poslovnih veza i prilika za karijeru.

Pristupačna izvrsnost

Ovo je najbolji MBA program u Sloveniji i regiji CEE (regiji srednje i istočne Europe) prema omjeru cijene i kvalitete.

Iskustva polaznika

Bivša polaznica MBA programa u LJUBLJANI Nermina Čolić, Commercial Marketing Lead Hematology Oncology u tvrtki Swixx BioPharma, ističe kako joj je taj MBA program ponudio važne vještine za karijeru.

– Tijekom MBA studija u LJUBLJANI razvila sam globalni poslovni svjetonazor s fokusom na razvoj tržišta, prakse i tehnologije. Program mi je ponudio i pomogao unaprijediti i razviti sve one vještine i dosege koji su bitni u mom svakodnevnom poslu. MBA putovanje bilo je izvrsno iskustvo za mene, kolege, profesori i voditelji programa bili su sjajni – opisala je Čolić.

Nemojte čekati da biste uložili u svoju budućnost. Više informacija o LJUBLJANA MBA programu i popustu za ranu prijavu možete pronaći na internetskoj stranici www.ljubljana-mba.com. 

27. travanj 2024 03:37