Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanje u Upravi Euroherca, novi direktori u Deloitteu, istiskivanje malih dioničara iz Excelsa nekretnina…

28. Veljača 2022.
Dražen Nimčević

Tomislav Abramović postao je novi član Uprave EUROHERC OSIGURANJA.

Lena Habuš, Dražen Nimčević i Olindo Shehu imenovani su novim direktorima DELOITTE SAVJETODAVNIH USLUGA umjesto Zlatka Bazianca i Yurija Sidorovicha.

Otpušten je NO tvrtke ELKA u kojem je Matija Šešok bio predsjednik, Ljubica Horvat njegova zamjenica, a Klemen Šešok član.

Vesna Nevistić i Zoran Vučinić postali su novi članovi NO-a ATLANTIC GRUPE.

ADRIATIC INVESTMENT GROUP iz Luksemburga istisnuo je male dioničare iz dubrovačkih EXCELSA NEKRETNINA. Oni su držali 4,76% vlasništva i njihov udjel isplaćen je po cijeni od 184 kune po dionici.

Tvrtka SPAN pripojila je tvrtku kćer INFOCUMULUS.

Ivan Vukadin imenovan je novim članom Uprave EURO DAUSA umjesto Darka Vrgoča, koji je u Upravi bio od 2016. godine.

Nenad Florijan i Niceta Šinkovac postali su ovlaštenici na poslovnom udjelu Vinka Florijana u CALLIGARISU iz Ravne Gore, koji je u većinskom vlasništvu istoimene talijanske kompanije. Piero Gallo zamijenio Eliasa Canoa na mjestu jedinog člana Uprave tvrtke.

TOFRADO TRGOVINA promijenila je naziv u TOFRADO PROIZVODNJA.

Nad tvrtkom MILTRADE COMPANY provodi se postupak likvidacije, a njezin vlasnik i dosadašnji direktor Roberto Cocco imenovan je likvidatorom.

David Stöger imenovan je novim direktorom tvrtke ECX.IO CROATIA umjesto Helmuta Nachbauera.

Ljiljana Palijan pridružila se Damiru Obajdinu u vlasničkoj strukturi OBALA LOGISTICE.

Emir Midžić prenio je dio imovine MOTOR-DIHT-a na svoju drugu tvrtku CRO CARS.

Dujko Radovnikovic postao je novi direktor tvrtke CROSSVALLIA umjesto Hrvoja Marjanovića, koji je na toj poziciji bio od 2009. godine. Također, Anamariji Murgić dodijeljena je prokura u tvrtki.

Leo Štrbac, Natko Vučković i Ivo Martinac ušli su u vlasničku strukturu PROJEKTNOG BIROA SPLIT. Tvrtka sada ima ukupno 16 vlasnika.

Predrag Vuković postao je prokurist AB CONSTRUCTUMA.

Mario Magat postao je novi predsjednik NO-a KOMUNALNOG PITOMAČA umjesto Dinka Begovića.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak nad tvrtkom HORMIGA u vlasništvu Igora Kovačevića, koja je otišla u stečaj s blokadom računa teškom 1,36 milijuna kuna. 

21. travanj 2024 16:53