Ukratko
StoryEditor

HalfPrice stiže na hrvatsko tržište

16. Rujan 2021.

U Hrvatskoj će biti pokrenut novi maloprodajni lanac s ponudom širokog asortimana proizvoda, vrhunskih brendova po vrlo atraktivnim cijenama. HalfPrice koji je dio CCC grupacije nudit će odjeću, obuću, razne gadgete i dodatke, kozmetiku, igračke i posuđe. Prva poslovnica otvorit će se krajem godine u Zagrebu.

HalfPrice djeluje u Poljskoj, Austriji i Mađarskoj, a krajem rujna otvoriti će i prvu poslovnicu u Češkoj.

- U cijelom svijetu koncept off-price postaje sve popularniji. Nadamo se da će se svidjeti i hrvatskim kupcima koji će uskoro moći uživati u kupovini poznatih brendova po atraktivnim cijenama. Hrvatska je za nas vrlo važno tržište na kojem smo osam godina prisutni s CCC brendom, e-cipele.hr i MODIVO ponudama. Sada je vrijeme za najnoviji projekt grupacije, HalfPrice - komentirao je Adam Holewa, izvršni direktor HalfPricea.

Prva poslovnica površine gotovo 2.000 m², bit će otvorena u Westgateu u Zagrebu/Zaprešiću.

- Naše dosadašnje iskustvo dokazuje da je HalfPrice zanimljiv, moderan koncept po pristupačnoj cijeni koji nadopunjuje ponudu trgovačkih centara i privlači mnoge nove potrošače. Zbirka brendova u lancu neprestano se širi, a kupci mogu očekivati da će pronaći vrlo raznolik asortiman proizvoda u HalfPrice-u - rekla je Malwina Winter, potpredsjednica lanca za nabavu.

- Uvjereni smo da će naš portfelj zadovoljiti ukuse čak i najzahtjevnijih istraživača najboljih ponuda i cijena - rekla je Joanna Czyżewska, potpredsjednica za prodaju u tvrtki HalfPrice.

HalfPrice je potpuno novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, već u kolovozu je lanac otvorio svoje prve poslovnice u Austriji i Mađarskoj. Uskoro će HalfPrice biti prisutan i u Češkoj.

CCC S.A. je najveći maloprodajni lanac za obuću u srednjoj Europi i najveći proizvođača obuće u cijeloj Europi. Djeluje u 29 zemalja svijeta, u Hrvatskoj je CCC grupa prisutna od 2013. godine s 30 CCC poslovnica i e-trgovinom.

Hrvatski kupci također su upoznati sa e-trgovinama CCC grupacije poput ecipele.hr i modivo.hr.

Za više informacija o novom trgovačkom lancu posjetite www.halfprice.eu.

02. veljača 2023 03:24