Lider trend
StoryEditor

Koktel svježine i tonusa za kožu tijela

27. Travanj 2016.

BIO BEAUTÉ® by NUXE predstavlja uzbudljivu svakodnevnu poslasticu za vraćanje tonusa koži tijela i obnovu njezinog poleta.

Linija je prožeta uljnim ekstraktom organskog citrona s Korzike, koji sadrži dragocjene elemente za kožu: esencijalne masne kiseline iz ulja suncokreta i antioksidativna tonizirajuća svojstva citrona, dobivena iz citroflavonoida.

Organska biljna ulja suncokreta, sezama, makadamije: bogata su esencijalnim masnim kiselinama.

Uzbudljiv i osvježavajuć miris citrusa stvoren je kombinacijom 7 esencijalnih ulja čiji je miris omekšan dodirom vanilije, stvarajući slatku punoću mirisa prožetu toplim zrakama mediteranskog sunca.

24-satna hidratantna i tonizirajuća gel-krema

Tekstura ove inovativne gel-kreme, mijenja se u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje. Njezin osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja. Za ultra mekanu kožu dodano je hranjivo organsko ulje makadamije.

Biljni glicerin sačinjen od organskih ulja sjemena Karanja, Mahwa  i Jatropha posjeduje veliku sposobnost u zadržavanja vode u koži te sprječava dehidraciju.

Hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje

Kao stvoreno za masažu, ovo neodoljivo ulje topi se u dodiru s kožom i pruža svilenkasti osjećaj na koži. Ekstrakt citrona s Korzike pruža tonizirajuće djelovanje na duh i tijelo.

Organsko ulje sezama, bogato vitaminom E, sezaminom, sezamolinom i omega-9 kiselinom, čuva zaštitnu barijeru kože - za kožu ‘poput svile‘.

24-satni osvježavajući roll-on dezodorans

Ultra-osvježavajuća tekstura novog, organskog dezodoransa ne ostavlja bijele tragove na koži, niti žute mrlje na odjeći. Sadrži izrazito svježe i pročišćavajuće sastojke:

10 esencijalnih ulja - Citron, naranča, pačuli, kardamom, klinčić, guaiac drvo, cedar: s pročišćavajućim svojstvima koja sprječavaju razvoj bakterija te Elemi (Filipini), Bucchu (Južna Afrika) i sandalovina: s omekšavajućim svojstvima za kožu. 5 cvjetnih vodica s astrigentnim, čistećim, omekšavajućim i pročišćavajućim svojstvima:  lavanda, ružmarin, kadulja, paprena metvica, matičnjak. Prah škroba upija vlažnost na površini kože, aloe vera smanjuje iritacije i osjećaj neugode. Formula bez alkohola i aluminijevih soli.

29. travanj 2024 06:21