
Marija Antunović: Nije problem visoka cijena nego što za nju dobivamo

Marija Antunović je 124. gošća Liderova podcasta. Voditeljica: Sandra Babić
Vlasnica obiteljskog biznisa i brenda Croccantino otkriva kako se proizvodi poznati domaći zanatski sladoled
U novoj epizodi Liderovog podcasta gostuje Marija Antunović, suvlasnica brenda Croccantino – zanatskog sladoleda koji je iz male obiteljske slastičarne u Orebiću prerastao u prepoznatljiv brend prisutan diljem Hrvatske i u Sloveniji.
Voditeljici i novinarki Sandri Babić Marija otkriva kako je izgledao početak biznisa, zašto je obiteljska struktura prednost i mana u isto vrijeme, te kako se balansira između rasta i očuvanja kvalitete proizvoda. U razgovoru se dotičemo i ključnog pitanja za sve koji se bave zanatskom proizvodnjom – kako formirati cijenu koja opravdava kvalitetu? Marija dijeli konkretne izazove skaliranja, od logistike do edukacije potrošača, ali i objašnjava što Croccantino razlikuje od industrijskog sladoleda.
Otkrit ćete i razliku između gelata i klasičnog sladoleda, zašto su pistacija i vanilija test istinske kvalitete, te što sve treba sadržavati pravi zanatski sladoled.
Cijelu epizodu poslušajte na Spotifyju i YouTubeu, a najzanimljivije isječke pratite na našim društvenim mrežama.