Hrvatska
StoryEditor

Rimac otvorio prvi izložbeni salon u Kini

22. Veljača 2021.
Rimac automobili otvorili su, u suradnji s kineskim partnerom Kingsway Group, prvi izložbeni salon u Šangaju kako bi se proširila prisutnost Rimca u regiji.

- C_Two je hiper automobil sljedeće generacije koji otključava ekstremne performanse električnog pogonskog sklopa i koji će donijeti  novu razinu vozačkog iskustva. Sukladno tome, nove razine očekuju se i od korisničke službe koje će biti dostupne bilo gdje u svijetu. Kingsway Group će svojom izvrsnom reputacijom i pristupom ključnim tržištima za naše kupce u Hong Kongu, Makau i Kini pružati podršku za naše kupce. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji  globalne mreže i brenda – rekao je Mate Rimac.

Krešimir Ćorić, voditelj prodaje u Rimac Automobilima dodao je kako je veliko zadovoljstvo najaviti daljnje  širenje mreže zastupnika zahvaljujući ovom novom partnerstvu s Kingsway Group.

- Svi naši partneri imaju iskustva s predstavljanjem vrhunskih marki te personaliziranim i individualnim, jedinstvenim odnosima s klijentima. Potpuno sam uvjeren da će kupci koji odaberu Rimac imati vrhunsko iskustvo s našim brendom, ma gdje se nalazili u svijetu – rekao je Ćorić.

Izvršni direktor Kingsway Group Holdings Albert Wong kazao je kako je Rimac  inovativna tvrtka s izvanrednim mogućnostima u elektrifikaciji.

- Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u automobilskoj industriji i Rimac je na samom vrhu ovog polja. Ponosni smo što smo partneri s Matom  i njegovom tvrtkom kako bismo Rimca odveli do novih visina u našoj regiji – rekao je Wong.

26. travanj 2024 16:16