Hrvatska
StoryEditor

U novom broju Lidera: veliki intervju s ravnateljem KBC-a, sve o strukovnim udrugama, novim poslovima Darija Šimića i kako čips pomaže protiv svih uhoda

13. Veljača 2020.

Strukovne udruge naoko diskretnije od klasičnih lobista zastupaju interese bankara, osiguravatelja, industrijalaca, turističkog sektora… No kad se ceh ujedini, pritisak može biti jednako efikasan kao i medijski eksponiraniji i spektakularniji štrajkovi, traktorski ili braniteljski prosvjedi. U temi tjedna Goran Litvan je saznao sve o strukovnim udrugama te kojih je deset najagilnijih strukovnih boraca za prava poduzetnika.

U novom broju čitajte i veliki intervju s prof. dr Antom Ćorušićem s ravnateljem KBC-a Rebro. Na četiri strane, glavni urednik Lidera, Miodrag Šajatović je protresao sve teme vezane uz zdravstvo ali i nešto više od toga. Što ravnatelj KBC-a misli o javnom i privatnom zdravstvu, razini usluge i upravljanju zdravstvenim sustavom saznate u velikom intervjuu.

Naš proslavljeni nogometaš, član Vatrene generacije i osvajač brončane medalje na SP u Francuskoj Dario Šimić sjeo je preko puta naše novinarke Željke Laslavić i ispričao joj sve o svojoj kompaniji i novom poslu s Atlantic Grupom, dok je mlada nasljednica i direktorica President Grupe Matea Jerić Ćurković ispričala svoj poslovni put i tijek prijenosa upravljanja velikim društvom.

Također, za one uplašene da ih se putem mobitela prati, Nikolina Oršulić saznaje kako se to može riješiti i čini se da je spas u čipsu.

25. travanj 2024 20:59