Hrvatska
StoryEditor

Webinar ‘Tajne Trgovanja‘ će početnicima približi svijet trgovanja i financijskih tržišta

01. Rujan 2021.
Online Meeting
Piše: Lovro Banfić, EXANTE

Na financijskim tržištima mala se pogreška može vrlo lako može potkrasti. Baš kao i kod bilo koje druge vrste poslovanja, i trading zahtijeva određene smjernice i principe kojih se morate pridržavati. Zanimljivo je da se početničke greške na financijskim tržištima mogu izbjeći ako ste ih svjesni.

Serija webinara Tajne Trgovanja je tu da početnicima približi svijet trgovanja i financijskih tržišta, ali i da iskusne tradere učini bolje informiranim. Ovi webinari su besplatni za sve i nisu zamišljeni kao davanje direktnih uputa kada kupiti i prodati financijski instrument. Dat će vam potrebno znanje kako bi samostalno mogli navigirati financijskim tržištima na našoj platformi koja pokriva preko 300 000 financijskih instrumenata.

Ovi webinari pokrivat će različite teme na lako razumljiv, pristupačan način. Osmišljeni su kako bi pomogli onima koji su tek počeli trgovati da razumiju više o tržištima, a također će biti od koristi iskusnim trgovcima koji bi mogli poželjeti osvježiti osnove, kao i dublje istražiti širi raspon tema.

Psihologija trgovanja vrlo je važna. Često se psihologija, a ne nedostatak akademske naobrazbe ili vještine, smatra pravim izvorom pogrešaka u tradingu. Financijski trgovci dolaze iz raznih nacionalnih, kulturnih ili socijalnih podrijetla te neprestano ponavljaju pogreške, što ukazuje da zajedničke osobine koje mi ljudi posjedujemo leže u srži tih pogrešaka.

Možda se poput većine tradera pitate možete li živjeti od online tradinga i investiranja? Kao što ćete vidjeti u webinaru, nije moguće imati sve profitabilne investicije, ali moguće je učiniti portfelj uspješnijim, kvalitetnim money managementom i risk-reward kontrolom.

Da biste bili uspješan trgovac, potrebno je dobro razumijevanje psihologije, strategije, obrazovanja i mudrosti koja proizlazi iz iskustva.

Ovi webinari pružit će različite perspektive o pristupu tržištu i uključiti pregled različitih tehnika analize tržišta.

Prijavite se na webinar 20.9.2021. u 20:00h putem Zoom platforme.

Iako su poduzeti svi napori da se provjeri točnost ovih podataka, EXT Ltd. (u daljnjem tekstu „EXANTE”) ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili odgovornost za oslanjanje bilo koje osobe na ovaj članak ili bilo koje informacije, mišljenja ili zaključke u ovom članku. Nalazi i stavovi izraženi u ovom članku ne odražavaju nužno stajališta EXANTE -a. Sve radnje poduzete na temelju informacija sadržanih u ovom članku strogo su na vlastitu odgovornost. EXANTE neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu u vezi s ovim člankom.

19. travanj 2024 19:59