Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Dobrodošli na novi web Lidera!

13. Travanj 2022.
Lider, novi web portalfoto Ratko Mavar
 
Dragi čitatelji,
 
Svjesni važnosti digitalnog iskustva, obukli smo Lider u novo ruho. Redizajnirana web-stranica Lidera točka je integracije tiskanog i web-izdanja Lidera. Ono što je naša snaga u tjedniku i po čemu smo prepoznati u poslovnoj zajednici – duži, analitički tekstovi koji nude kontekst i priču – odlučili smo preliti i na web. 
 

Digital-first medij

 
Transformacija dugovječnog poslovnog tjednika u digital-first medij nije laka ni brza, ali je neizbježna. Lider već ima uspješnu priču s digitalnim pretplatama na tiskano izdanje, a sada želimo što više čitatelja privući i na svoje novo, mobile-friendly, web-izdanje i omogućiti im konzumaciju kvalitetnog poslovnog sadržaja online
 
Osim na dnevne vijesti i aktualnosti, koje također želimo stavljati u kontekst i otići korak dalje, fokusirat ćemo se na duže forme, koje su dosad bile rezervirane za tiskano izdanje. 
 
I na ovoj platformi u prvom redu želimo biti korisni poduzetnicima i biti njihovi zastupnici. Otkrivat ćemo nove trendove, analizirati, educirati i donositi inspirativne poduzetničke priče. Želimo ponuditi kontekst i priču, a ne samu vijest; ne samo 'što' nego i 'kako'.

 

Novi sadržaji

 
Postojećim, ali redizajniranim rubrikama, koje se fokusiraju na biznis i ekonomsku politiku, tvrtke i tržišta, savjete stručnjaka te tehnologiju, dodali smo nove: – Financije, Kripto, Zeleno&digitalno i Život
 
U rubrici Financije posebno ćemo se baviti investiranjem i osobnim financijama, Kripto rubrika sustavno prati i analizira zbivanja u tom sektoru, zeleno i digitalno možda jest buzzword, ali ta sintagma ujedno objedinjuje dva vodeća trenda koja su tu da ostanu, a u rubrici Život obrađivat ćemo lifestyle teme i zanimljivosti iz svijeta šoubiznisa, zabave, marketinga, novih medija i sl.

 

Posebni projekti 

 
Naši posebni projekti – Klub izvoznika, Studentski Lider klub, Lider invest te Konferencije i edukacije - dobili su svoje podstranice na kojima se mogu saznati sve informacije o njihovim aktivnostima i pratiti specijalizirani sadržaj. Liderov flagship projekt 1000 najvećih također ima svoju rubriku u kojoj se može pretraživati tablica s podacima o poslovanju najvećih kompanija u Hrvatskoj.
 
Uvijek nastojimo da iskustvo čitanja Lidera bude što bolje za vas, naše čitatelje. Hvala vam što čitate Lider i nadam se da ćete nam dati povratnu informaciju što još možemo poboljšati.
 
Matilda Bačelić, urednica web-izdanja
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
26. travanj 2024 18:18