Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Poliklinika Fiziodent postaje dio Adria Dental Grupe

14. Prosinac 2022.
ivan Dujmović, Adria Dental Group

Adria Dental Group nastavila je s rastom, investiravši u polikliniku Fiziodent iz Zagreba, jednu od vodećih poliklinika u području ortodoncije. U sastavu grupe sada je sedam klinika i pet laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke i Poreča, a ovom investicijom grupa je povećala i broj zaposlenika na 450 među kojima je više od 180 stručnjaka dentalne medicine, koji rade u više od 80 ordinacija.

- Iznimno smo ponosni što  je poliklinika Fiziodent postala dio Adria Dental Group, čime je grupa napravila značajan iskorak na području ortodoncije.  Fiziodent se po svemu savršeno uklapa u misiju ADG-a, koja je pružanje vrhunske usluge pacijentima prema najvišim standardima i uz pomoć najmodernije tehnologije‘ - izjavio je Ivan Dujmović, član Nadzornog odbora Adria Dental Group.

Osnivač i ravnatelj poliklinike Fiziodent, Karlo Sudarević je dodao vjeruje da će pod okriljem Adria Dental Group dodatno rasti.

- U Hrvatskoj smo više puta bili predvodnici svjetskih trendova u ortodonciji, a od 2021. jedini smo hrvatski Invisalign Diamond provider - naglasio je  Sudarević.

- Priključenjem poliklinike Fiziodent dobili smo još jednu izvrsnu ustanovu i odlične stručnjake, s naglaskom na područje ortodoncije. Svoju poziciju na tržištu gradimo inzistirajući na najvišoj kvaliteti usluge, te s ponosom možemo reći da Fiziodent iza sebe ima više od 15 000 uspješno odrađenih ortodontskih terapija, a sudjelovali su i u razvoju prvog hrvatskog brenda prozirnih aparatića ‘‘SimplySmile -  izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

Većinski udio u Adria Dental Group drži Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja je osnovala najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji, koji drži većinski udio u Adria Dental Group.

11. svibanj 2024 17:20