Ukratko
StoryEditor

11. HR Days konferencija: Priča koja traje

03. Ožujak 2023.
Najveći regionalni susret HR stručnjaka koji znaju da su zaposlenici srce i duša svake tvrtke, a briga o njima preduvjet poslovnog uspjeha, održat će se koncem ljeta - 20. i 21. rujna u Rovinju.

Upitate li nekoga tko ju je barem jednom posjetio, dobre su šanse da ćete se susresti sa sljedećim komentarom: „HR Days konferencija jedno je od onih nezaboravnih mjesta koja morate posjetiti… i kojima ćete se uvijek iznova vraćati!‘“ 

Naime, tijekom deset godina postojanja, Daysi su stekli status nezaobilaznog odredišta svih HR profesionalaca koji shvaćaju kako su zaposlenici srce i duša svake tvrtke.

Istovremeno, konferencija svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da doznaju kako privući i zadržati najbolje radnike te upoznati ljude koji su u praksi primijenili najnovije tehnike i strategije u upravljanju ljudskim resursima.

Srećom, prilika za posjet konferenciji ne pripada prošlosti, već se nudi i ove godine i to 20. i 21. rujna u jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj (i šire!), u Rovinju!

Ovogodišnje, a ukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije će okupiti neke od najboljih predavača iz svijeta ljudskih potencijala, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: HR Strategy, HR Business Partner, Learning&Development, Total Rewards i Employee Experience.

Osim predavanja vodećih stručnjaka u industriji, ovogodišnja konferencija će ponuditi i raznovrsne i korisne radionice, panel diskusije i Masterclass.

Naravno, svjesni činjenice da je teorija sjajna, ali praksa je ipak ‘zakon‘, u okviru konferencije će biti uručene nagrade tvrtkama koje se mogu pohvaliti Najboljim regionalnim HR praksama. Savršena je to prilika da iz prve ruke doznate kako se uspješne tvrtke nose s izazovima u upravljanju zaposlenicima te koja rješenja koriste kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Ne smijemo zaboraviti na zabavu…

No, HR Daysi nikad nisu bili samo priča o stjecanju novih znanja i vještina, već i o povezivanju s kolegama i odličnom provodu. Stoga, nakon sadržajnog i vrijednim informacijama ispunjenog dana, ne smijete propustiti HR Nights party!

Ove godine, na ples će nas hitovima natjerati genijalni Matija Cvek, koji će nas budnima držati sve do dugo u noć.

Rovinj je prekrasan grad, a HR Days konferencija će vam pružiti priliku da ga upoznate na najbolji mogući način.

Stoga, ako želite naučiti nešto novo o upravljanju ljudskim resursima, upoznati neke od najboljih stručnjaka u ovom polju, družiti se s kolegama iz cijele regije i stvoriti nezaboravne uspomene kojima ćete se stalno vraćati, ne propustite HR Days konferenciju.

Vidimo se u Rovinju!

19. travanj 2024 08:21