Ukratko
StoryEditor

1Klik razveselio zaposlenike Moontop benefitima

13. Ožujak 2023.
Moontop, Branimir Gospić, Rusmir Agićfoto Rene Karaman

1Klik osnovan je 2012. godine u Zagrebu, jedan je od najvećih ponuđača programske opreme, informatičkih i identifikacijskih rješenja na hrvatskom tržištu i Adria regiji. Godišnje radi preko milijun eura prihoda, a posluje u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji i Njemačkoj.

Primarna djelatnost je pružanje identifikacijskih rješenja (ID kartice, ID dodaci, printeri za ID kartice, personalizacija ID kartica, RFID rješenja), a istovremeno pod tržišnom markom eKLIK razvija vrhunska poslovna informatička rješenja – softvere za sportske centre, kozmetičke salone, trgovine, ugostiteljske objekte, proizvodne, skladišne i logističke sustave.

Kako bi klijentima omogućili da sve svoje zahtjeve ispune na jednom mjestu, u ponudi posjeduju specijaliziranu hardversku opremu (samonaplatni sustavi, samoposlužujući uređaji, RFID rješenja i oprema) te opremu za kontrolu pristupa u javne prostore (barijere prolaza, naplatni sustavi,  RFID čitači) u čemu su tržišni lider na hrvatskom tržištu pod brandom Chemina.

Referentnu listu 1Klik čine renomirane kompanije poput, Rimac Techology, Zubak grupa, Erste&Steiremarkische bank, Sparta Gym, Centar za vozila Hrvatske, Atlantic Trade i brojne druge tvrtke i organizacije.

- Proizvodi i rješenja 1Klik isključivo su plod vlastitog razvoja i proizvodnje, po čemu smo karakteristični, jer proizvodimo i razvijamo ‘on demand‘ i zapravo ne zastupamo neke velike ‘igrače‘ i brendove, već gradimo vlastite produkte za tržište zajedno s našim korisnicima. Misija  i želja 1Klik je klijentu omogućiti da zaista jednim klikom dođe do rješenja. Opisao bih nas kao ‘low profile‘ tvrtku za koju znaju svi oni koji i trebaju znati - izjavio je vlasnik i direktor tvrtke, uspješni serijski poduzetnik Rusmir Agić.

U svom portfelju s partnerima razvijaju slijedeće tržišne marke i poslovne subjekte: digitalnu agenciju Browncatz, mojCENT loyalty POS aplikaciju, ADFORCENT sustav za kupone i reklame na računima, SmartGifty card management system, IDCONFERENCE event attendee managemenet rješenje, a zadnje dvije godine je snažno iskoračio u svijet mobilnih aplikacija, a s jednom od njih – aplikacijom Prijavi Turiste je u kratkom roku postao lider na području iznajmljivača i manjih smještanih objekata (mali hoteli i kampovi). A uskoro će tržištu ponuditi nova sjajna rješenja, inovacije i mobilne aplikacije.

Kako bi zadržao top talente i zadovoljstvo zaposlenika na visoko nivou, te se dodatno pozicionirao kao poželjan poslodavac na tržištu s ciljem privlačenja top talenata, 1Klik je implementirao Moontop benefite i razveselio svoje zaposlenike.

Moontop je marketplace za benefite – 1Klik samostalno definira ‘layout benefit programa‘, broj i listu zaposlenika, vrstu benefita koje želi koristiti, godišnji i mjesečni budget za benefite te omiljena prodajna mjesta gdje zaposlenici žele koristiti benefite. A zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija za jednostavan pregled i korištenje benefita, zaprimanje obavijesti te pregled povijesti kupnji.

Više o Moontop benefitima koje je 1Klik implementirao saznajte na www.moontop.app.

A ako želite više saznati o 1Klik ili postati dio sjajnog tima posjetite: www.1klik.com.hr.

Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom.

18. travanj 2024 21:45