Ukratko
StoryEditor

Dani OIE – konferencija o budućnosti obnovljivih izvora energije

31. Svibanj 2024.

Obnovljivi izvori energije Hrvatske pozivaju vas na međunarodnu konferenciju Dani obnovljivih izvora energije (Dani OIE) koja će se održati u Puli u Hotelu Park Plaza Histria od 12. do 14. lipnja 2024. Kroz tri dana, devet panela i predavanja raspravljat će se o razvoju obnovljive energije i pronalaziti rješenja za održivu budućnost.

Doznajte jesmo li na sunčanoj strani Europe, kakva je daljnja perspektiva vjetroelektrana u Hrvatskoj, mogu li se pojednostavniti pravila za priključenje na mrežu, koji su izazovi pred geotermalnom energijom, kako financirati OIE projekte, kako biomasu i bioplin staviti u središte pažnje, koji su oblici pohrane toplinske i električne energije najučinkovitiji te koliko smo blizu eri vodika.

Uz predavanja i panel rasprave, putem posebne aplikacije bit će moguće dogovoriti B2B susrete, preuzeti prezentacije i dodatne materijale konferencije te u svakom trenutku na dlanu imati detaljan program i satnicu.

U sklopu svečanog otvorenja konferencije 12. lipnja organizirali smo cocktail buffet večeru s ekskluzivnim koncertom Nine Badrić i večernji party uz DJ-a Indy.

Dan nakon konferencije, u subotu 15. lipnja, imate priliku pridružiti nam se na networking izletu koji uključuje posjet NP Brijuni te obilazak Arene Pula.

Detaljan program konferencije potražite u nastavku, a prijave su dostupne na sljedećoj poveznici – DANIOIE.

25. lipanj 2024 17:37