Znanja
StoryEditor

Darujemo kotizacije za Konferenciju o izvrsnosti

02. Travanj 2014.
Piše:
lider.media

Što nekima među nama omogućuje da se kroz život kreću lako i dosežu zavidne uspjehe, čak i u vremenima koja nisu najsjajnija? Želite li i vi proniknuti u neke od njihovih strategija te ih isprobati na sebi svojstven način? Jeste li spremni za učenje od najboljih?

Poslovni tjednik Lider daruje četiri pretplatnika, i sve koji to postanu do 2. travnja, sa jednom kotizacijom za ‘Konferenciju o izvrsnosti‘ koja će se održati 5 i 6. travnja u Double Tree by Hilton u Zagrebu.

Prijaviti se mogu svi postojeći pretplatnici Lidera te oni koji se na Lider pretplate do 2. travnja. Ukoliko niste naš pretplatnik prijavnicu možete ispuniti na sljedećem linku: http://liderpress.hr/#pretplata

Sve što trebate je poslati svoje podatke na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom NLP. Sretne ćemo dobitnike objaviti 3.4.

Dođite na konferenciju i otkrijte:- Kako uočiti izvrsnost kod sugovornika i kako očitati strategiju izvrsnosti?- Kako steći uvjerenja koja nas osnažuju i osposobljavaju za promjenu?- Kako primijeniti naučene strategije u ponašanju?- Kako povećati svoje poslovne i osobne mogućnosti?- Što je NLP modeliranje i kako ga možemo koristiti na vlastito zadovoljstvo?Uočite pozitivnost i izvrsnost u svojoj svakodnevici, stvarnosti koja vas okružuje i ljudima s kojima se susrećete. Posvetite im pažnju i potaknuti ćete izvrsnost u sebi tako se osposobljavajući za ostvarenje željenih ciljeva i oživljavanje potencijala koji su u ovom trenutku pohranjeni negdje duboko u vama.Modeliranjem mijenjamo sebe, mijenjajući sebe mijenjamo stvarnost i okolinu – samo smo mi odgovorni za vlastitu radost i prosperitet. Povećajte svoje mogućnosti izbora!

Više o samoj konferenciji pročitajte na linku

27. travanj 2024 18:15