Znanja
StoryEditor

Kontroling Kognosko održao jednodnevni seminar

12. Lipanj 2014.
Piše:
lider.media

Kontroling Kognosko d.o.o. renomirano kontroling konzultantsko poduzeće ponovno je oduševio više od 50 polaznika s jednodnevnim SALES CONTROLLING SEMINAROM na engleskom jeziku koji je održao gospodin Dietmar Pascher suvlasnik i trener Controller Akademie Munich.

Polaznici ovog kontroling seminara dobili su „iz prve ruke“ materiju i alate kako formirati cijene koštanja, točke pokrića, kako odobravati rabate i koliko te neke savjete i „trikove“ kako lakše i kvalitetnije odraditi predmetne izračune u poduzećima te unaprijediti prodajno poslovanje.

Obzirom da je tema Sales Controlling Seminar već održana po drugi puta u dvije godine u RH u organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko sa više od 100 polaznika dogovorena je daljnja suradnja i gostovanja gospodine Dietmara Paschera 2015. godini u RH sa novim i do sada neobrađenim kontroling temama koje se redovito održavaju prvenstveno u Njemačkoj, ali i ostalim zemljama EU prema potrebama i zahtjevima njihovih poduzeća.

Na kraju seminara najavljene su nove aktivnosti poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. u slijedećim mjesecima 2014. godine, a svim polaznica uručeni certifikati.

24. travanj 2024 01:25