Hrvatska
StoryEditor

Ina Grupa zaposlila 46 pripravnika

01. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

INA grupa je s početkom rujna zaposlila 46 novih pripravnika u sklopu Growww programa, na koji se ove godine javilo više od 900 kandidata, izvijestili su u utorak iz Ine.

Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 46 pripravnika zaposlenih u sklopu Growww programa.

Da je konkurencija bila velika kazuje podatak o 900 kandidata iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i društvenih znanosti.

- U danima koji su pred vama saznat ćete kako biti dio Ininog tima ujedno znači i biti dio  dinamičnog svijeta naftne industrije i mnogo šireg međunarodnog poslovnog okruženja. Jasno je, stoga, kako je ovakvo radno okruženje zasigurno idealno mjesto za stjecanje početnog iskustva, u što ćete se i sami uvjeriti.  Kako biste dobili najbolje što Growww program nudi budite otvoreni za stjecanje novih znanja i iskustva od starijih kolega, slobodno iznosite svoje ideje, preuzmite inicijativu i budite aktivni članovi svojih timova, rekao je Inin izvršni direktor za Korporativni centar Tvrtko Perković.

Pripavnici će, kao i oni iz prethodnih pet Growww generacija, proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

29. travanj 2024 09:43