Hrvatska
StoryEditor

Studenti nagradili tvrtke koje sudjeluju u poboljšanju studentskoga standarda

24. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

Na svečanoj ceremoniji u srijedu, 23. ožujka 2016., u Hrvatskom državnom arhivu dodijeljene su nagrade "Zlatni indeks 2015." poduzećima i institucijama koje su sudjelovale u poboljšanju studentskoga standarda na području Republike Hrvatske u prethodnoj godini.

Ukupno 30 prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća pokazali su koliko je ova nagrada priznata i cijenjena među poslovnom i studentskom zajednicom. Odluku o dobitnicima donijeli su predstavnici studentskih udruga iz cijele Hrvatske, dok je dodijeljeno ukupno 10 nagrada u 5 različitih kategorija te dvije Posebne nagrade Povjerenstva. Tako je u svakoj kategoriji nagrada dodijeljena posebno velikim te posebno malim i srednjim poduzećima.

Priznanje za ulaganje u temelj zajedničke budućnosti - studente

Zagrebačka banka i Microsoft Hrvatska dobili su nagrade u čak dvije kategorije - Zagrebačka banka nagrađena je u kategoriji prakse te kategoriji stručnih potpora i organiziranja projekata, dok je Microsoft Hrvatska nagrađen u kategorijama ulaganja u studentske udruge i projekte te za najbolji imidž u malim i srednjim poduzećima.

Tvrtka Infinum također se iskazala u kategoriji prakse i to već drugu godinu za redom, dok su za stručnu potporu i organiziranje projekata nagradu dobili i Rimac Automobili. Kao veliko poduzeće s najboljim imidžem među anketiranom studentskom populacijom, nagrađena je i tvrtka Ericsson Nikola Tesla.

U kategoriji stipendija za svoje su ulaganje nagrađeni Rockwool Adriatic i Privredna banka Zagreb.

23. travanj 2024 08:10