Hrvatska
StoryEditor

Uskrsni dar Petrokemije hrvatskom agraru

25. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

Petrokemija je uvijek imala sluha za stanje u poljoprivredi te je i ovo proljeće, unatoč visokim vlastitim ulaznim cijenama sirovina i rubnom negativnom poslovnom rezultatu, još jednom pokazala spremnost i hrabrost biti potpora hrvatskoj poljoprivredi i gospodarstvu u cjelini

U cilju podrške proljetnoj sjetvi Petrokemija d.d. je, usprkos visokoj cijeni prirodnog plina kao osnovnoj sirovini za proizvodnju mineralnog gnojiva, pronašla snage za potporu hrvatskom agraru i hrvatskim poljoprivrednicima.

U tom smislu Petrokemija je ponudila popuste na ove proizvode: UREA 12%, NPK 15–15–15 10% i KAN 7,5%. Popust za pripremu proljetne sjetve trajat će od 25. ožujka do 8. travnja 2016.

- Svjesni činjenice da poljoprivrednici  također proživljavaju teška vremena od loših vremenskih uvjeta, niskih otkupnih cijena poljoprivrednih kultura do visokih cijena ulaznih sirovina, a kako bez pravilne i pravodobne gnojidbe nema niti prinosa ovim popustom želimo barem malo pomoći našim kupcima, iako uz teške vlastite napore, poručuju iz Petrokemije.

Petrokemija je uvijek imala sluha za stanje u poljoprivredi te je i ovo proljeće, unatoč visokim vlastitim ulaznim cijenama sirovina i rubnom negativnom poslovnom rezultatu, još jednom pokazala spremnost i hrabrost biti potpora hrvatskoj poljoprivredi i gospodarstvu u cjelini.

05. svibanj 2024 15:04