Aktualno
StoryEditor

Grizli komunikacije i hotelijerska tvrtka Amadria Park započeli suradnju

27. Lipanj 2019.

Zagrebačka agencija Grizli komunikacije i Amadria Park, hotelijerska tvrtka s više od 100 godina tradicije, potpisale su ugovor o suradnji. Dvanaest hotela, u Zagrebu, Opatiji i Šibeniku, kroz ovu će suradnju dodatno osnažiti svoju etabliranu poziciju u turističkoj industriji, a ciljnim javnostima u regiji i Europi obraćat će se 360° pristupom, koji obuhvaća jedinstvenu i konzistentnu komunikaciju kroz odnose s javnošću, društvene mreže i oglašavanje.

„Amadria Park u svakom segmentu poslovanja na prvo mjesto stavlja kvalitetu, pa tako i u komuniciranju ponuda i usluga. Vjerujemo da će Grizli komunikacije uspješno predstaviti naše vrijednosti, prije svega činjenicu da smo dobri i odgovorni domaćini koji svojim gostima uvijek pružaju više od očekivanja, uz osmijeh na licu.“ – rekao je izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić.

[caption id="attachment_389469" align="aligncenter" width="418"]Amadria Park Ivan Sarajlić[/caption]

„Ponosni smo što je još jedna uspješna tvrtka prepoznala kvalitetu našeg rada i povjerila nam planiranje i vođenje dijela svojih komunikacijskih aktivnosti. Turizam je za Hrvatsku izrazito važna gospodarska grana, koju se mora poticati kvalitetnim komuniciranjem, kako bi se ostvarili svi potencijali koje nudi. Amadria Park ima punu podršku Grizli komunikacija na putu do gosta koji traži idealan odmor i do još boljih poslovnih rezultata.“ – izjavio je direktor Grizli komunikacija Tomislav Čehulić.

23. lipanj 2024 11:50