Aktualno
StoryEditor

Otvara se Veladrion Resort – skriveni dragulj sjevernog Jadrana

09. Ožujak 2023.
Veladrion Resort

Čak 7 milijuna eura vrijedna je investicija u cjelovito preuređenje Veladrion Resorta, kojeg 27. travnja 2023. otvara Zubak Grupa. Drugi je to luksuzni hotel s pet zvjezdica Zubak Grupe na jadranskoj obali i to točno 4 godine nakon što je otvoren Hotel Ikador koji i danas slovi za najluksuzniji hotel u Hrvatskoj. 

Veladrion Resort pravi je skriveni dragulj sjevernog Jadrana smješten između Velebitskog kanala i kvarnerskih otoka i to na izvoru rijeke Gacke gdje se rijeka ulijeva u Jadransko more.

Ovaj adults-only resort godinama je bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s 5 soba i 13 suiteva u sveukupno tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu, koji pružaju ukupni kapacitet za 41 osobu. Svaka se vila može pohvaliti sobama s prostranim dnevnim boravkom koji neprimjetno prelazi na privatne balkone ili terase, nudeći prekrasan pogled na kristalno čisto Jadransko more ili na prekrasnu rječicu Malu Gacku.

image

Veladrion Resort _1

foto

Veladrion Resort savršeno je utočište kada tražite bijeg od užurbanog načina života, jer gostima su na raspolaganju i Wellness i Spa rituali inspirirani raskošnom prirodom i obogaćeni autohtonim mediteranskim biljem. Gosti mogu uživati i u blagodatima unutarnjeg i vanjskog bazena ili pak na plaži u neposrednoj blizini resorta. Osobe željne avanture čeka mnoštvo vanjskih aktivnosti, od teniskog i košarkaškog terena, vanjske i unutarnje teretane, hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit, sve do raftinga i vožnje kajakom.

image

Veladrion Resort_6

foto

Najviša točka Veladriona privatni je vidikovac s kojeg puca neopisivi pogled na kvarnerski arhipelag. Posebnost Veladriona jest i ponuda plovila. Marina Žrnovnica smještena je u dubokom zaljevu i od pamtivijeka je bila sigurno mjesto za brodove, a sada se diči flotom privatnih brodova, od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra, a s kojima možete istražiti prekrasne krajolike i obližnje otoke.  

Restoran Almaris nudi menu temeljen na sezonskim organskim namirnicama i lokalnoj tradiciji s planine i mora, te je jedinstveno mjesto gdje se tradicionalna riblja i mesna jela prezentiraju na moderan i svjež način. 

image

Veladrion Resort_3

foto

Za vrhunski Veladrion Resort experience bit će zaduženo više od 30 djelatnika, a za neka su u tijeku natječaji za posao koji se mogu u svakom trenutku pogledati na web stranici.

19. travanj 2024 16:23