Ukratko
StoryEditor

‘Sve u jedan‘ uređaj za brže poslovanje

15. Rujan 2020.
Sales peritias ‘TakoLako‘ fiskalne blagajne dostupne na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog COVID-19 pandemije.

Trgovački, ugostiteljski i svi objekti kao i za sve veće subjekte koje vrše plaćanje putem kartica i na licu mjesta vrše naplatu, od sad mogu u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte ili putem web trgovine www.zutiklik.hr nabaviti jedinstven POS uređaj - fiskalna blagajna na kojoj je omogućeno plaćanje svim vrstama debitnih i kreditnih kartica.

Uređaji 'Abacus' i 'Abacus mini' inovativna su rješenja na tržištu Hrvatske i Europske unije. Opremljeni su hardwareom i software-om koji su proizvedeni u Hrvatskoj, a sama usluga plaćanja jedinstveno je izrađena za primjenu na Android OS-u.  

Sales peritias svoje je proizvode i uslugu plaćanja certificirao na Android OS-u s Visa i Mastercardom, Maestro i Dinersom te je takva usluga jedinstvena na tržištu Europske unije. Time je Sales peritias, koji je osnovan 2015. godine, postao prva hrvatska FinTech kompanija koja je razvila vlastiti hardware, software i platno rješenje.

02. prosinac 2023 02:07