Studentski Lider klub
StoryEditor

Od Filozofskog fakulteta u Rijeci do posla u IT-ju, HR-u i razvoju poslovanja

23. Svibanj 2022.

Međunarodna kompanija ch-aviation koja se bavi podacima i vijestima u zrakoplovnoj industriji te koja trenutno otvara veći broj novih radnih mjesta spomenute će mogućnosti predstaviti i studentima Filozofskoga fakulteta u Rijeci. Tako će Ana Šeničnjak, voditeljica ljudskih resursa ch-aviationa, u četvrtak, 26. svibnja 2022. godine održati radionicu na temu 'Od Filozofskog fakulteta u Rijeci do karijere u novim zanimanjima: IT, HR, Data Research i Business Development'.

Na radionici će, među ostalim, govoriti o trendovima u zapošljavanju u novim zanimanjima te iskustvima zapošljavanja osoba sa završenim filozofskim fakultetom, kao i o prednostima koje filozofski fakultet nudi u odnosu na druge fakultete.

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020'.

20. travanj 2024 14:46