Tehno
StoryEditor

RoomRaccoon predstavio novi hotel housekeeping softver za još jednostavnije upravljanje procesima

24. Lipanj 2022.
RoomRaccoon housekeeping

RoomRaccoon, vodeći i sveobuhvatni Hotel Management System, objavio je proširenje svoje cloud platforme s lansiranjem u potpunosti integriranog housekeeping softvera, RaccoonHousekeeping. Novi softver ima važnu ulogu, hotelima pomaže ubrzati poslovne procese i poboljšati internu komunikaciju, a sve kroz inovativni mobilni prikaz i nadzornu ploču, navodi se u priopćenju.

– Budući da smo i sami hotelijeri, u potpunosti shvaćamo važnost inovacija. Stalno radimo na tome da izgradimo sistem koji će se prilagoditi rastućoj potrebi hotelijera i njihovih gostiju i drago nam je što možemo predstaviti RaccoonHousekeeping korisnicima u Hrvatskoj – kazao je Tymen van Dyl, izvršni direktor i suosnivač RoomRaccoona.

Inovativni menadžment sistem podiže efikasnost tako što digitalizira manualne procese. Hotelijeri mogu organizirati i dodijeliti zadatke u stvarnom vremenu, pratiti statuse po sobama, a sve uz mobilni prikaz.

Prikaz u stvarnom vremenu: Hotelijeri u stvarnom vremenu imaju informaciju o statusu sobe i mogu organizirati zaposlenike s lakoćom. Mogu dijeliti zadatke, dodavati zabilješke za posebne aktivnosti, postaviti vremenski rok zadatka, a mogu i pratiti individualni učinak.

Pametni zadaci: Hotelijeri mogu uštedjeti vrijeme zakazivanjem pametnih zadataka koji će automatski dodijeliti zadatke čišćenja i održavanja na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili sezonskoj bazi.

Izvještavanje i predviđanja: RaccoonHousekeeping nudi jedinstveno izvješće koje predviđa nadolazeće zahtjeve za održavanjem kućanstva. Pregled prognoze prikazuje sobe za dolazak, boravak i odjavu za trenutne i buduće rezervacije.

Mobilni pregled: Aplikacija Housekeepers savršen je način za praćenje tima koji je u pokretu. Tim može raditi puno učinkovitije uz besprijekornu komunikaciju i imati pristup zadacima u stvarnom vremenu, izvještavati o napretku i obavještavati nadređene, a sve to pritiskom na jedan gumb.

– Najbolji dio RaccoonHousekeepinga je što je u potpunosti integriran u naše postojeće sučelje. Zato što je naš cijeli sustav baziran na cloud tehnologiji, hotelijeri mogu upravljati svojim timom gdje god se nalazili i u bilo kojem vremenu – kazao je Amor de Wilde, SaaS Product Owner, RoomRaccoon.

Adriaan Liebetrau, generalni menadžer MINT hotela iz Južne Afrike, koji se priključio pilot programu ranije ove godine, kazao je da je 'državanje hotela ključni dio poslovanja i ujedno najvažniji za svakog gosta'.

– Još važnije, može odrediti cijelokupno iskustvo gosta. Vođenje velikog tima koji radi na održavanju hotela i delegiranje mnogo zadataka u MINT hotelima sada je još jednostavnije s jednim rješenjem – RaccoonHousekeeping. Puno je lakše spojiti se s timom kroz mobilnu aplikaciju gdje mogu ažurirati zadatke jednim klikom, a i ne trebam odraditi nekoliko poziva kako bi osigurao da su sobe spremne za dolazak gostiju – dodao je Liebetrau.

Branimir Lažeta, regionalni predstavnik za RoomRaccoon Hrvatska naglasio je važnost nadogradnje zastarjelih sustava, a sve kako bi se ispunila očekivanja gostiju.

image

Branimir Lažeta

– Upravljati timom hotelskih djelatnika može biti jako manualni proces, posebno ako koristite papir i telefon. S implementacijom našeg sustava, hotelijeri mogu oduševiti goste operativnom efikasnošću i osloboditi vrijeme kako bi se fokusirali na generiranje prihoda i povećanje ranijih check-inova – rekao je Lažeta.

Kao dodatak ovom softveru, nagrađivani RoomRacoon Hotel Management System upotpunjen je osnovnim sustavima, ali i ugrađenim značajkama. Uključuje sustav upravljanja, upravitelj kanala, mehanizam za rezervacije, kao i alate za upravljanje prihodima, automatiziranu dodatnu prodaju, integrirani računovodstveni softver, online prijavu, automatiziranu komunikacija s gostima, obradu plaćanja i još mnogo toga.

– Jedna od najvećih prednosti RoomRaccoona je što je izuzetno jednostavan za korištenje. Nakon pandemije, hoteli ubrzano zapošljavaju nove radnike, a sada tim hotelskih djelatnika možete trenirati jako brzo – kazao je Lažeta.

23. travanj 2024 23:07