Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Špigel izašao iz Uprave Perpetuum mobilea, danski Novasol preuzeo portal MyIstria…

03. Svibanj 2022.
Ivo Špigelfoto Dražen Lapić

Blerim Sela je s mjesta predsjednika Uprave PERPETUUM MOBILEA, tvrtke koja se bavi računalni programiranjem, preuzeo funkciju direktora tvrtke, a Ivo Špigel napustio je mjesto člana Uprave

Danski NOVASOL preuzeo je vlasništvo nad MEUSOM, registriranim za djelatnost posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima, od Mirne Mužević Bujanić, Ive Širole i Nataše Milotić, koji su ostali članovi Uprave, a prokura je opozvana Marku Široli, Mladenu Bujaniću i Ivanu Milotiću. Tvrtka kojoj je sjedište preseljeno je iz Pazina u Zagreb stoji iza portala MyIstria.com, koji se bavi iznajmljivanjem vila.

Tvrtka NEXE iz Našica, koja se bavi proizvodnjom cementa, ušla je u vlasničku strukturu tvrtke B4B iz Zagreba, koja se bavi računalni programiranjem i koja sada ima 12 suvlasnika.

Željko Štimac svojoj AKTER PUBLIC GRUPI pripojio je svoju tvrtku SMARTMEDIJU, koja se bavi oglašavanjem preko medija.

Dragutinu Ljubeju dodijeljena je prokura u osječkom PRESINGU. Tvrtka je inače registrirana za gradnju stambenih i nestambenih zgrada.

Samiru Abbaciju dodijeljena je prokura u pulskoj BRIONKI koja se bavi proizvodnjom kruha, svježih peciva, slastičarskih proizvoda i kolača.

Ivana Lovrić postala je nova prokuristica splitskog SIFLEKSA, tvrtke za proizvodnju metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, umjesto Inge Radlović.

Dragan Eldić i Hrvoje Fijucek postali su novi suvlasnici AG04 INNOVATIVE SOLUTIONSA. Tvrtka sada ima osam suvlasnika, Fijucek se pridružio i Upravi.

Potvrđena je predstečajna nagodba u postupku koji se vodio nad splitskom tvrtkom CONNECTO MARE u vlasništvu Ilije Jukića. Tvrtka ima 18,2 milijuna kuna duga prema neosporenim neosiguranim vjerovnicima. Utvrđene tražbine bit će otplaćene u cijelosti u 72 jednaka mjesečna anuiteta uz dodatnih 12 mjeseci počeka, uz godišnju kamatnu stopu od 2,73 posto.

Dosadašnji član NO-a LNG-a HRVATSKA Luka Balen postao je novi zamjenik predsjednika Odbora.

Vjekoslav Vaniš preuzeo je od Zdravka Krznarića vlasništvo i direktorsku poziciju u samoborskom PROMONDISU.

Milan Ćuzela preuzeo je vlasništvo u riječkom WIN WIN GROUPU od Dijane Ćuzele.

20. travanj 2024 12:07