Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Željka Tičić prešla iz IBM-a u SysKit

28. Travanj 2022.
Željka Tičić

Željka Tičić prešla je u Upravu SysKita, hrvatske IT tvrtke specijalizirane za razvoj rješenja za upravljanje Microsoft 365 sustavima, gdje će obnašati funkciju glavne operativne direktorice, navodi se u priopćenju.

Njezin je dolazak usmjeren na održanje visoke razine zadovoljstva klijenata i zaposlenika te organizacijske izvrsnosti u jeku dosad najvećeg SysKitova rasta. Posljednjih je osam godina provela na poziciji članice Uprave IBM-a Hrvatska gdje je stekla široko korporativno iskustvo na inozemnom i domaćem tržištu.

– SysKitov rekordni rast u zadnje dvije godine, kao i daljnji planovi iziskuju dodatna ulaganja i fokus na poslovne funkcije koje podržavaju razvoj organizacije. Posvetit ću se operativnoj efikasnosti, ljudskim potencijalima, financijama te pravnim pitanjima. Moje je iskustvo upravo u tom području te se veselim novim izazovima na poznatoj poziciji, a s druge strane u potpuno novom okruženju – izjavila je Tičić. 

Ona je četvrta članica Uprave uz Tonija Frankolu, Franu Borozana i Ivu Erceg koji će nastaviti upravljati strateškim razvojem tvrtke i proizvoda.

– Stabilno smo rasli godinama, a sad smo probili granicu što se tiče broja zaposlenika, klijenata, kao i veličine projekata. Tu skalabilnost mora nastaviti pratiti operativna izvrsnost. Sigurni smo da će Željkino znanje i bogato iskustvo u IT-ju, kao i pozadina iz financija biti odlična kombinacija za postizanje novih poslovnih uspjeha – objasnio je Toni Frankola, izvršni direktor SysKita.

Udruga nezavisnih izvoznika softvera, CISEx svrstala je SysKit na posljednju top listu '30 veličanstvenih' softverskih izvoznika prema prihodu i izvozu. Također, učetverostručili su broj M365 korisnika svojih rješenja u razdoblju 2020./2021. te bilježe znatan porast potražnje od klijenata iz cijelog svijeta.

24. travanj 2024 04:01