Ukratko
StoryEditor

‘Move it akademija‘ otkrit će s kojim se sve karijernim izazovima bore sportaši

30. Studeni 2022.

Svi se volimo zavaliti u naše fotelje kada je na telki neka tekma, meč ili fight, veseliti se i slaviti kada naši pobjede, a razočarano komentirati pogreške kada ispadne da ipak nije bio njihov dan. No, pitate li se ikada kako je tim igračima na terenu? Što sve profesionalni sportaši prolaze i kakve sve žrtve moraju podnijeti? Kako prihvatiti kraj karijere? U kojem smjeru nastaviti kada si cijeli svoj život posvetio sportu koji voliš? A što kada si u cijeloj toj priči žena?

Odgovore na ova, ali i još mnoga druga pitanja, možete dobiti u utorak, 6. prosinca, na konferenciji pod nazivom ‘Move it akademija‘ u organizaciji Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta (HAZef). Konferencija će se održati u hibridnom obliku, uživo u dvorani Akcelerator, u Ziceru, na adresi Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12 te putem online platforme YouTube live na kanalu HAZ Studenti.

Na konferenciji će sudjelovati bivši i sadašnji sportaši, biznismeni koji su svoje dresove zamijenili odjelima kao i oni koji su se školovali kako bi sportašima pomagali u postizanju što boljih rezultata. Ne propustite čuti priču Damjana Rudeža, Franje Arapovića, Dubravka Šimenca, Bože Skoke, Jelene Pehar, Snježane Pejčić, Frana Peterlina i ostalih koji su se spremno odazvali pozivu da ispričaju mladim generacijam bitnu ulogu sportu u zdravlju, ali i u ekonomiji.

Prijave su besplatne, a vrše se isključivo putem obrasca.

Sve bitne informacije dostupne su na društvenim mrežama HAZef-a.

20. svibanj 2024 02:29