Hrvatska
StoryEditor

Bira se novo Turističko vijeće

28. Veljača 2012.
Piše:
lider.media

Hrvatska turistička zajednica u utorak će dobiti nove članove Turističkog vijeća koji će zatim na svojoj sjednici raspisati natječaj za direktora HTZ-a.

Mandati direktora Hrvatske turističke zajednice kao i članova Turističkog vijeća istekli su 22. prosinca prošle godine. Danas se održava Sabor HTZ-a na kojem će se izabrati članovi Vijeća i Nadzornog odbora, da bi se na njihovoj prvoj sjednici u novom sastavu raspisao natječaj za direktora HTZ-a.

Iako je ministar turizma Veljko Ostojić početkom siječnja najavio raspisivanje natječaja za kraj tog mjeseca, rokovi su se produžili. Ministar je tada najavio raspisivanje natječaja za izbor prvog čovjeka HTZ-a na jednoj od prvih sjednica novog saziva Vijeća jer, napomenuo je, nema smisla da se stari sastav time bavi.- Predlagat ću i ponašati se na način da će biti izabran najkvalitetniji kandidat- rekao je ministar te nije želio govoriti o tome očekuje li neku promjenu na mjestu direktora.U medijima su se kao nasljednici Nike Bulića spominjali direktor TZ Istre Denis Ivošević te Kristijan Staničić koji je iz LRH prešao u Jadran.

Također, na današnjem dnevnom redu je i prihvaćanje Izvještaja HTZ-a, izvješća o sezoni 2011. te prihvaćanje Programa rada HTZ-a za ovu godinu.

01. svibanj 2024 21:48