Hrvatska
StoryEditor

Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost ispitat će Linićeve navode

30. Svibanj 2014.
Piše:
liderhrt

Potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Igor Dragovan (SDP) najavio je da će Odbor ispitati navode bivšeg ministra financija Slavka Linića (SDP) - da je premijer Zoran Milanović zlouporabio sigurnosne službe.

‘Nema guranja stvari pod tepih, ako postoji ikakva sumnja, Odbor će provesti nadzor, vidjeti i utvrditi pravo stanje stvari‘, rekao je Dragovan. Dodao je je kako je iduća sjednica Odbora zakazana za srijedu. Dragovan, koji je glavni tajnik SDP-a, potvrdno je odgovorio na pitanje mogu li SDP i Vlada i dalje funkcionirati normalno, nakon Linićevih optužbi na premijerov račun. ‘SDP i Vlada mogu i moraju funkcionirati normalno, više od toga neću ovdje govoriti, želim prije svega o tim stvarima razgovarati u stranci‘, rekao je Dragovan.

Podsjetimo, jučer je Linić na konferenciji za novinare ustvrdio da ga je premijer smijenio spletkama i podmetanjima, a sve kako bi zaštitio svoju obitelj i prijatelje u čiju je korist radio. Kao glavne razloge svoje smjene Linić je naveo INU, kredit HBOR-a, Spačvu i tvrtku Mali biskviti, za koju dosad nismo čuli. Premijer Zoran Milanović izjavio je kako su Linićeve optužbe lažne i da mu je žao što se on drži obećanja da će ih blatiti.

15. svibanj 2024 12:29