Hrvatska
StoryEditor

Specijalna Bolnica Sv Katarina postala službena bolnica Hrvatskog squash saveza

17. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Danas su Specijalnu bolnicu Sv Katarina posjetili predstavnici Hrvatskog squash saveza koje su u Zaboku dočekali Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sveta Katarina i ravnatelj Specijalne bolnice Igor Borić.

U zajedničkom društvu predstavnici Hrvatskog squash saveza predvođeni predsjednikom Vedranom Režićem obišli su bolnicu i upoznali se s osobljem i uslugama bolnice. Nakon potpisivana Ugovora, predsjednik Hrvatskog squash saveza, gospodin Vedran Režić je izjavio "Bila nam je želja pod jednim krovom obuhvatiti medicinsku skrb o hrvatskim reprezentativcima i zato mi je drago što smo pronašli partnera koji, poput nas, teži biti najbolji u onome čime se bavi. Obilazeći Bolnicu i njene odjele osobno smo se uvjerili da je bolnica Sv Katarina sigurno jedna od najboljih bolnica u Europi".

Ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina Igor Borić  je izjavio "Izrazito mi je drago da su vrhunski sportaši naviknuti na vrhunske rezultate odabrali upravo našu bolnicu i stručni tim naših djelatnika kao svog partnera. To nas obostano obvezuje da budemo još bolji i ponudimo sportašima vrhunsku uslugu  za  preveniranje ozlijeda, ali i za njihovo  dijagnosticiranje i liječenje ako ipak do njih dođe".

Hrvatski squash savez, član je Hrvatskog olimpijskog odbora i Europske squash federacije.

Sa strane Hrvatskog squash saveza bolnicu su posjetili  i Luka Puškadija (trener) , te Paulina Radoš i Martin Kegel, članovi državne reprezentacije.

27. travanj 2024 02:24