Hrvatska
StoryEditor

Žena godine je Bernarda Cecelja, vlasnica tvrtke Bernarda

17. Srpanj 2014.
Piše:
lider.media

Izbor za Ženu godine ujedno je bio i proslava 20 godina izlaženja časopisa Zaposlena.

Titula Žena godine koju već 20 godina dodjeljuje časopis Zaposlena ove je godine pripala Bernardi Cecelja, vlasnici tvrtke Bernarda. Ovo priznanje za upornosti i uspješnost vlasnica inovativne tvrtke za proizvodnju madraca i kreveta primila je jučer na terasi Oleander zagrebačkog Hotela Esplanade.

U konkurenciji za ovogodišnju titulu bile su još Branka Gabriela Valentić, ravnateljica Hine, Jasna Nemčević, vlanica tvrtke Jan-spider, Vlasta Pojatina, vlasnica tvrtke Olival, te Nela Bučević, direktorica Odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija tvrtke Metro Cash&Carry.

- Njezini madraci i kreveti našli su dom u mnogim hrvatskim hotelima, te vlasnici priskrbili brojna priznanja u svega 15 godina poslovanja. No, Bernarda Cecelja, nije samo poduzetnica već i inovatorica s naslovom vitezice inovacija koji joj je dodjeljen u Bruxellesu, te brojnim domaćim najprestižnijim priznanjima. Ničiji život nije san, ali svačiji je san lakši ako brigu prepustite ovoj ženi – istaknula je uoči proglašenja Ana Gruden, glavna urednica časopisa Zaposlena, koji je jučer slavio i 20 godina izlaženja i naglasila kako odabir najbolje postaje svake godine sve teži jer sposobnih žena sve je više, sve su sposobnije i još pametnije.

A slavodobitnica u iskrenom je uzbuđenju rekla da bi najradije da može podijeliti titulu na pet, odnosno s drugim nominiranima te dodala kako je to priznanje i za njene druge neizostavne zadaće; majke, žene, domaćice koje ima u životu, te zahvalila suprugu i sinu dodajući da su oni podnijeli veliki dio tereta njena uspjeha.   

I ove godine izbor je održan pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, Grada Zagreba, te Francuskog veleposlanstva u Zagrebu. (D.T.T.)

03. svibanj 2024 08:07