Aktualno
StoryEditor

Dragan Vojvodić, Ilija Brajković i Lana Horak Pajić za petak pripremaju superkorisne radionice. Dođite!

03. Lipanj 2019.

Na Liderovoj konferenciji ‘Marketing and Sales by Numbers koja nas očekuje 7. lipnja u Kaptol Boutique Cinema, između brojnih predavanja koja će se održati na teme koje obuhvaćaju širok spektar - od prodaje, biheviarlnog marketinga, targetiranja potrošača, pa do prodajnog prostora i njegove uloge u prodajnim rezultatima, svi okupljeni će moći svoje znanje proširiti i na praktičnim radionicama koje će se održati u sklopu konferencije.

Ako ste već pomalo umorni od neizvjesnih ishoda prodajnih sastanaka ili osjećate da trenutni način prodaje ne funkcionira i da je ostao u prošlosti, dok kupci napreduju, potrebna vam je nova metodologija koja se temelji na psihološkim načelima, a koja su temelj ljudskog ponašanja. Ta metoda je Sandler metoda koju će na prvoj radionici predstaviti Dragan Vojvodić, ovlašeteni Sandler trener. Zašto slanje ponude nije prodaja i što se pametnije i bolje možete učiniti kako bi prodaja trajala kraće, a donosila više novaca, saznajete uz Dragana Vojvodića i njegovu Sales radionicu.

Radionica koju će održati Ilija Brajković, direktor agencije Kontra bit će korisna za sve one koji se tek žele upoznati s čarima digitala, ali i oni kojima je digitalni marketing ‘u krvi‘. Ovdje ćete naučiti raditi Facebook i Instagram oglase baš kako ih rade i agencije, te ćete izbjeći čest komentar ‘To je radio mali od susjede, nije baš za Photoshop, ali Paint rastura‘.

Također, sve što ste ikad htjeli znati o boostanju postova, targetiranju i konverzijama putem društvenih mreža, saznati ćete upravo na ovoj radionici.

Psihologinja Lana Horak Pajić održat će radionicu dugog naziva ‘Organizacijski razvoj: 4 igrača u dijalogu - kako timski komunicirati‘. Vrijeme je da se svi upoznaju s modelom četiri uloge kako bi se izbjegavali sastanci na kojima se dugo priča, a ništa ne kaže i na kojima su zaključci postali odličan početak nesporazuma. Cilj ove radionice je naučiti prepoznati te četiri uloge u uspješnom dijalogu te definirati akcije kako se gore spomenuti sastanci ne bi ponavljali i kako bi prevladala timska komunikacija.

Sama konferencija kao i sve radionice su namijenjene voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, voditeljima ključnih kupaca, osobama zaposlenima u agencijama za tržišno komuniciranje, brend-menadžerima i produkt-menadžerima, PR stručnjacima, menadžerima, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, konzultantima.

Prijavite se ovdje za sudjelovanje na konferenciji Marketing and Sales by Numbers koja se održava 7. lipnja u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

19. srpanj 2024 14:43