Aktualno
StoryEditor

MAGENTA 1 B2B Run postaje dio uspješne svjetske serije B2Run

20. Rujan 2018.

Zbog velikog uspjeha, koji je potvrdilo preko 8.500 trkača iz četiri najveća grada, prva poslovna utrka u Hrvatskoj MAGENTA 1 B2B RUN od 2019. godine postaje dio brzorastuće serije međunarodnih korporativnih utrka B2Run.

MAGENTA 1 B2B RUN najveće je i najpopularnije poslovno-sportsko događanje zaposlenika hrvatskih tvrtki koje se već tradicionalno održava u četiri najveća hrvatska grada. Svake godine započinje u Splitu, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku, dok se završno i najveće događanje odvija u Zagrebu, gdje je ove godine sudjelovalo rekordnih 6.250 zaposlenika nešto više od 380 tvrtki iz cijele Hrvatske. Time je potvrđen status događanja kao najvećeg okupljanja poslovnjaka u Zagrebu u jednoj trkačkoj disciplini te jednog od najbrojnijih u Hrvatskoj.

>>> Tim 360, Dechatlon i Čistoća Zagrebačkog holdinga pomeli konkurenciju na utrci Magenta 1 B2B Run

„Činjenica da Magenta 1 B2B Run ulazi u ovu uspješnu svjetsku seriju, samo je dokaz kako su sav naš trud i angažman na utrkama u Hrvatskoj doista polučili sjajne rezultate. Veselimo se novoj razini ove poslovne utrke, svim nadolazećim sezonama te nastavku jačanja timskog duha i promicanju zdravih navika u hrvatskim kompanijama.“, izjavio je Jurica Barać, organizator utrka MAGENTA 1 B2B RUN.

Iako će format utrke MAGENTA 1 B2B RUN uglavnom ostati isti, hrvatske utrke od sada će biti sastavni dio događanja B2Run u jugoistočnoj Europi. Posljednjih su godina korporativne utrke B2Run ostvarile značajan rast zahvaljujući rastućem zanimanju tvrtki za događanje koje promiče zdravi način života i timski duh te motivira zaposlenike. Zajedno s utrkama u Hrvatskoj, B2Run će se od sada moći pohvaliti s 45 događanja u 11 zemalja, uključujući Njemačku, Nizozemsku, Portugal, Rumunjsku, Južnu Afriku, Poljsku i Švicarsku. Ove će godine u korporativnim utrkama B2Run ukupno sudjelovati oko 250.000 trkača.

>>> Šuvar: Za zdrav i uspješan poslovan duh, važno je održavati i onaj sportski

„Širenje serije korporativnih utrka B2Run na Hrvatsku za nas predstavlja iznimno važan iskorak. Vjerujemo kako će zahvaljujući brendu B2Run i stručnosti tvrtke Swim Bike Run Sport, hrvatske korporativne utrke biti još veće“, istaknuo je Lars Gerling, direktor tvrtke Infront B2Run.

Organizaciju događanja i dalje će voditi tvrtka Swim Bike Run Sport, čiji su osnivači do sada sudjelovali u organizaciji raznih sportskih događanja, kao što su IRONMAN, Europske sveučilišne igre, Tour of Croatia, Pannonian Challenge, Wings for Life World Run, Red Bull Air Race i Poreč Beach Majors.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

18. svibanj 2022 18:33