Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u upravama Lonije, B1 Plakata, Takede, Raucha...

21. Kolovoz 2019.

Damir Bronić nije više izvršni direktor i član Upravnog odbora tvrtke LONIA iz Kutine. Novi član Upravnog odbora je Rino Jaram.

Dražen Cvijetić izašao je iz vlasničke strukture i iz Uprave tvrtke B1 PLAKATI iz Zagreba. Mislav Lizatović i Ante Bebić ostali su suvlasnici i članovi Uprave.

Vatroslav Mateljić nije više direktor TAKEDA PHARMACEUTICALSA CROATIA. Na toj se poziciji zadržao manje od godinu dana. Umjesto njega postavljena je uprava u kojoj je troje direktora – Viktorija Zadro Huml, Jiří Šmejkal i Petr Nezveda. Uz njih TAKEDA od ranije ima i troje prokurista.

Johannes Georg Boric nije više predsjednik Uprave RAUCH CROATIJE iz Zagreba. Umjesto njega direktorom je imenovan dosadašnji član dvočlane Uprave Samo Pavlovič.

EURO GAS, u vlasništvu istoimene tvrtke iz Subotice u Srbiji promijenio je naziv u BIZNIS KONSULT, prebacio sjedište iz Nove Gradiške u Osijek i za direktora imenovao Branka Radulovića umjesto Petra Katavića.

Ksenija Strunjak nova je članica NO-a GRADSKE PLINARE ZAGREB-OPSKRBE umjesto Damira Komeričkog.

Nikolina Jurković imenovana je trećom članicom NO-a INTEREUROPE iz Zagreba.

Dalibor Ružić i Andrej Humski novi su suvlasnici RIJEKAPROJEKTA, a Ervin Raguzin izašao je iz vlasničke strukture, u kojoj je sad 16 suvlasnika.

HYPO - LEASING STEIERMARK promijenio je naziv u BONO MODO LEASING. Promijenjen je i Nadzorni odbor – novi predsjednik je Ivan Fabijančić umjesto Karla Götschla, zamjenica predsjednika je Ivna Medić, a treći član novog NO-a je Josip Budimir. Christian Humpel i Klaus Klampfl nisu više u NO-u. Paket promjena nije zahvatio članice Uprave Marjanu Mrzić i Lolitu Kalinski, ali novost je prokura dodijeljena Smilji Briški.

Branimir Pongrac i Jernej Kralj novi su direktori PORSCHE MOBILITIJA iz Zagreba umjesto Andreasa Kössnera.

Iz vlasničke strukture BIMONTA iz Kukuljanova (Bakar) izašlo je 33 suvlasnika. Ostalo je 139 suvlasnika, među kojima je 135 fizičkih osoba.

Vlatka Mihoci nova je direktorica RUKOMETNOG KLUBA PODRAVKA iz Koprivnice umjesto Božice Palčić.

Vlasnik tvrtke MODERN GAMES iz Poreča Idriz Ferati povukao se s pozicije predsjednika Uprave i za jedinog člana Uprave imenovao Kristijana Pilata.

25. travanj 2024 19:13